Cotele Winner Bonus de sambata!


Cotele Winner Bonus de sambata!

Winner

Sambata, 23 iulie, casa de pariuri Winner pune la dispozitia clientilor patru partide carora le atribuie cote speciale, ce pot fi combinate pe acelasi bilet. Astfel, printre sporturile regasite pe panoul Winner Bonus se numara handbal, tenis si fotbal.

Florin Mergea si Horia Tecau vin dupa un turneu bun, nereusind sa piarda set pana acum. Nestor si Roger-Vasselin s-au descurcat aproape la fel de bine ca echipa romana, reusind sa ajunga in semifinale dupa ce au trecut de doua echipe modeste. Favoriti numarul 2, Mergea si Tecau sunt la al treilea turneu impreuna pe acest an, insa, primul pe hard si vin dupa meciul cu Spania din Cupa Davis. Spre deosebire de adversarii lor, Nestor si Roger Vasselin sunt la prima prezenta impreuna pe 2016, dar cei doi au mai jucat, facand echipa si in sezonul de hard de anul trecut, cand au castigat turneul de la Cincinnati Fiind favoriti numarul 2 si fara set pierdut pana acum, perechea Tecau/Mergea primeste cota 1.75 la Winner.

Astra Giurgiu si Dinamo Bucuresti este primul duel tare din etapa inaugurala a Ligii I. Giurgiuvenii au lovit Dinamo aproape de fieacare data cand a avut ocazia. Ambele echipe au pierdut jucatori importanti in aceasta pauza dintre sezoane, insa, Dinamo mi s-a parut mult mai timida in meciurile de pregatire. Pe de alta parte, Marius Sumudica si Ioan Andone sunt doi antrenori ofensivi, carora le place ca echipa lor sa asedieze adversarul. Totusi, ofensiva Astrei mi se pare mult mai experimentata, lucru demonstrat si in sezonul trecut, cand Astra a fost echipa care a inscris cele mai multe goluri. 1X  are o cota de 1.38 la Winner.

Winner Bilet