Cota prea mare in handbalul romanesc ?


csmb

Sursa foto : Bogdan Vasiliu, pagina de facebook.

O sa fiu foarte sincer. Imi place CSM Bucuresti. Dupa Dinamo, CSM-ul e echipa mea favorita, daca vorbim la masculin. Daca vorbim de feminin, ramane doar CSM-ul, in special in duelul dintre CSM Bucuresti si HCM Baia Mare, oricat de ardelean sunt, afinitatea mea merge spre Bucuresti in duelul mentionat mai sus.

Astazi, e un derby la varf. Un derby in care Constanta porneste cu prima sansa dupa parerea mea. E drept, CSM-ul joaca pe teren propriu, in sala ,, Rapid ” , acolo unde va beneficia de aportul terenului propriu si al fanilor, CSM-ul avand multi fani rapidisti care merg la meciurile de pe teren propriu ale acestora. Insa, nu joaca tot timpul fanii..

Si …am vazut-o pe Constanta in ultimul meci de pe teren propriu cu Holstebro…si mi-a placut ce am vazut. Asta pana la pauza. Nu stiu ce se intampla cu Constanta dupa pauza. Au avut prin minutul 40, 7 goluri avans vs Stiinta Bacau si au tremurat serios pe final pentru o victorie. Ori e problema de ordin psihic, ori…

..insa ma gandesc mai mult la cea de ordin fizic.

Drumul de la Bucuresti la Constanta nu este unul tocmai scurt. De aceea, voi da un pronostic care nu stiu daca l-am mai dat vreodata la meciurile de handbal/baschet. Repet, imi place ce vad la Constanta in prima repriza. Incep foarte bine meciurile, au jucatori foarte buni de la linia de 9m si un Buricea care atunci cand e in forma, foarte, foarte putini portari din lumea asta il pot opri.

Personal, merg pe constanteni. Asta pana la pauza. Pentru ca, recunosc, dupa, mi-e frica de o cadere in jocul lor. Nu ii vad sa fie condusi la pauza si apoi sa revina. Singura posibilitate pentru ei sa castige la Bucuresti avand in vedere caderile din repriza a 2-a din multe meciuri, e sa conduca inca de la pauza.

In conditile in care am un X2 la pauza pe o cota de 1,75 avand in vedere forma Constantei din campionat si faptul ca dpdv valoric este mai buna decat Bucurestiul, nu poate decat sa ma bucure.. 🙂

Pronostic : Constanta sau egal la pauza @ 1,75  @ Superbet