Cota de 6,30 in baschetul romanesc


Dupa succesul de ieri de la CSM Bucuresti vs HCM Constanta, va propun azi un meci in care, personal, am incredere maricica, insa avand in vedere cota, miza trebuie sa fie mai mica.

Este vorba de meciul dintre SCM U Craiova si Timba Timisoara, doua echipe aflate deja in vacanta. Mai tot sezonul am pariat impotriva Craiovei si mi-a iesit. Din pacate pentru olteni, pentru sala aia frumoasa, pentru publicul ala patimas, Craiova a contat doar in BIBL in acest sezon. Si acolo, cand le era lumea mai draga fanilor, jucatorii au clacat.

timba
E doar o parere personala, insa cel care strica treburile pe acolo mi se pare ca e Bureau. Jucatorul care facea senzatie in urma cu ceva timp, pare preocupat de cu totul altceva decat de baschet, statisticile sale vorbind de la sine. De partea cealalta, desi retrogadata, Timba a reusit sa faca un meci demential vs Medias, un Gaz Metan care avea nevoie de victorie pentru a ramane in lupta pentru play-off si au reusit sa-i invinga dupa un sfert 4 absolut fantastic : 24-17, un sfert in care mediesenii au contat doar in ultimele 2-3 minute si atat.
Faptul ca a plecat Mijatovic de la Timba la Skopje ar trebui sa ma ingrijoreze poate, dar..
Am impresia ca jucatorilor craioveni li se cam rupe in momentul de fata de culori, de oras si de echipa, asta pe romaneste spus.

iata

Sursa foto : totalbaschet.ro
E genul ala de meci in care se poate intampal orice. In care Craiova poate sa bata la 30 de puncte sau Timba sa bata 30. Cu miza mica, putem face performante bune in acest meci, pe aceasta cota extrem, extrem de mare.

Pronostic : Egal sau Timba Timisoara @ 6,30 @ Superbet