Biletul Zilei : Vlad va ofera un combo din NBA!


Biletul Zilei : Vlad va ofera un combo din NBA!

Ieri am dat lovitura cu dubla si cu pronosticurile secundare si chiar ma bucur cand vad pariori care s-au inspirat din ponturile mele si pe care i-am ajutat sa-si recupereze pierderile de la fotbal.(aseara m-am ajutat si pe mine insumi,drept un fan Arsenal…) 😀

Dupa o noapte calda, in teorie trebuie sa vina si una rece, dar aici vorbim sper eu numai de numarul meciurilor, nu si de deznodamantul pronosticului meu, fiind numai 2 meciuri la noapte. Insa ce meciuri! Primul este Cleveland – Golden State, acolo unde tind putin cu underdog-ul, adica Warriors, insa il las doar la nivel de entertainment si voi merge pe o combinatie interesanta pe care am gasit-o la Superbet pe meciul de la 5:30 dintre Phoenix si OKC!

 Biletul Zilei : Vlad va ofera un combo din NBA! / Suns@Thunder (5:30 AM)

Biletul Zilei : Vlad va ofera un combo din NBA!

Un om intelept a spus odata ca „Defensiva este aceea care-ti castiga campionatele” si tare tin eu sa aprob cu el. Anii trecuti Heat, Spurs si multe alte exemple aveau defensive betonate bine si au ajuns departe si au facut performanta. Anul asta, echipele cu cele mai solide defensive la momentul de fata mi se par Oklahoma City Thunder, Charlotte Hornets(cea mai buna defensiva de departe, ca o echipa, nu drept individualitati), Cleveland Cavaliers, Atlanta Hawks,Chicago Bulls si putin putin si Golden State devine din ce in ce mai buna. Din toate acestea insirate de mine, 5 sunt pe pozitii fruntase, iar cealalta are destul de mari sanse sa intre si ea in playoff! Ideea este ca prin achizitiile facute, din cate am observat eu, Oklahoma si Cleveland si-au betonat foarte bine apararile si si-au umplut golurile cu jucatori precum Mozgov si Kanter, care joaca si s-au adaptat excelent! Ele continua sa inscrie cam acelasi numar de puncte, insa procentajul de primire este in destul de mare picaj din aceasta cauza.

Toti poate ca va asteptati de la aceasta analiza sa se termine sec intr-un „Oklahoma -5.5” sau chiar un mare OVER, insa va voi suprinde eu! 😀 In aceasta serie, Oklahoma a fost de departe forta dominanta, in ultimele 15 meciuri impunandu-se de 13 ori si castigand 6 din ultimele 8 dispute din Phoenix. De asemenea, in ceea ce priveste depasirea liniei de under in ultimele 5 directe, cele doua echipa au stat extrem de bine din punct de vedere al arsenalului ofensiv, cu 4/5. Ieri destul de multa lume a spus ca under-urile acelea nu au nicio sanse de reusita, insa iata ca, si cu putin noroc, recunosc, au iesit extraordinar si in aceasta seara nu ma voi dezminti si voi miza la un under in disputa dintre echipele care au inregistrat confruntarea cu cele mai multe puncte marcate in acest sezon(chiar ultima : 134-137 in noaptea de Revelion).

Kevin Durant, una din cele 2 vedete ale echipei,care inscrie aproximativ 25 de puncte pe meci a fost prezent in acea disputa cu enorm de multe puncte, propozitie ce nu va fi valabila si in noaptea aceasta. Fara Durant, implicit in opinia mea scad si punctele, iar daca aruncam o mica privire pe ultimele meciuri ale celor de la OKC de dupa venirea puternicului Enes Kanter de la Jazz, cu 13.9 puncte pe meci si 10 recuperari pe meci, observam ca aproape in toate si-au limitat adversarii sub 100! Russell Westbrook, MVP-ul All-Star Game-ului si omul momentului va fi in flacari si la noapte, imbunatatindu-si recordul de 25.9 puncte pe meci, insa eu consider ca la fel ca si in ultimele 2 meciuri, va oferi si extrem de multe pase la coechipieri si nu va marca mai mult de media sa obisnuita. De partea cealalta, v-am mai povestit eu de Suns cu mutarile lor si consider ca Brandon Knight care a marcat ~ 17.3 puncte pe meci de la venirea la Phoenix mai are ceva de tras pana sa intre perfect in jocul echipei. In concluzie, vad un joc dominat cap-coada de Oklahoma cu mult mai putine puncte decat in noaptea de Revelion!

Pronostic: Oklahoma City Thunder & UNDER 217 @ 2.80 @ Superbet 

Codul biletului pentru cei care pariaza offline:

Biletul Zilei : Vlad va ofera un combo din NBA!

 

 

 

 

 

 

 

 

Statistica luna februarie: 21W – 1V – 11L – Vlad

Profit unitati luna februarie: +26.2 unitati