Biletul Zilei : Value total in baschetul francez!


Biletul Zilei : Value total in baschetul francez!

Lasam spatiu liber pentru incipit, intrucat meciul incepe cam intr-o ora, iar cei care inca mai aveti posibilitatea si toate argumentele din acest articol va conving sa puneti niste banuti pe Nanterre, atunci va indic si eu cu cea mai mare incredere, care mi-a fost insuflata de un prieten la randul meu, sa puneti pe meciul acesta! 😀

Biletul Zilei : Value total in baschetul francez! / Le Mans@Nanterre (9 PM)

Biletul Zilei : Value total in baschetul francez!

Daca pana acum am facut numai analize din NBA, aceasta se datoreaza in mare parte unui prieten bun de-al meu, de asemenea pasionat de catre acest frumos fenomen si caruia ii multumesc ca in ciuda initalei mele „neconvingeri”, a reusit sa-mi deschida ochii oarecum si sa-mi ofere n+1 argumente pentru care acest meci este un VALUE total si nu trebuie ratat:

1) In primul si-n primul rand, nu va lasati influentati de faptul ca Nanterre este pe locul 2 la distanta lejera de locul 3 si distanta putin cam mare pentru un „push” fata de locul 1, pe cand cei de la Le Mans se zbat pentru un loc de play-off, intrucat dupa cum bine observam si in NBA, pentru Indiana, aceasta lupta si extra-motivatie atarna greu de gatul jucatorilor si in meciuri precum acela impotriva celor de la Rockets, in care oponentii sunt degajati, se vede cel mai bine acest lucru. Asadar, Nanterre – degajata, relaxata si cu pofta de joc ; Le Mans – obosita, trend total descendent si infrangeri destul de dureroase.

2) La prima ora a diminetii, cand prietenul meu a plasat biletul dupa ce a ochit o posibila greseala a bookmakerilor, pe care treptat pe parcursul zilei tot incearca sa o repare, scazand cota de la 2.50 cat se gasea la Superbet in acel moment, chiar pana la 1.80 in online. 

3) In ceea ce priveste indisponibilitatile, nu exista nici o noutate semnificativa in ceea ce-i priveste pe cei de la Nanterre si in mod normal, viitoarea vice-campioana a Frantei ar trebui sa se prezinte cu lotul sau extraordinar de competitiv.

4) Daca tot vorbim de lot, echipa pe care mizam in aceasta seara, este prima favorita in Final Four-ul Eurochallenge, a 2-a competitie a Europei, pe cand cei de la Le Mans au fost eliminati dupa 3 meciuri de insusi Energia din tara noastra, care au reusit sa-i invinga de fiecare data in Romania in double digits si am privit personal 2/3 din aceste meciuri si nu m-au prea impresionat cu nimic cei de la Le Mans! Sunt LENTI!

Eu sper ca v-am convins deja si am scris articolul acesta pe nerasuflate pentru a va mai oferi aproximativ o ora pentru a apuca sa mai pariati! Mult noroc sa avem!

Pronostic: Nanterre incl. OT @ 2.10 @ Unibet

Pronostic secundar: Nanterre over 73.5 puncte @ 1.93 @ Unibet

Cod Superbet: 9998-Y1VN44

Biletul prietenului meu:

Biletul Zilei : Value total in baschetul francez!

 

 

 

 

 

 

Sa fie cu noroc si sa ne auzim numai cu bine dupa meci! 😀