Biletul Zilei: Value din baschetul turcesc?


Biletul Zilei: Value din baschetul turcesc?

Dupa o serie incredibil de ghinionista in care stim totusi ca am fost aproape de fiecare data pe drumul cel bun, aseara Dion Waiters a venit drept un pansament foarte bun si care ne-a ridicat moralul destul de tare! Am vazut sume destul de mari jucate pe acel pronostic si tin sa va multumesc la toti pentru incredere. 🙂

De dimineata tot caut niste meciuri bune din NBA, insa tot ceea ce vad este o totala ceata in jurul cotelor, in jurul jucatorilor care vor juca si etc. Motivul principal este faptul ca mai sunt doar 2 etape de jucat si majoritatea echipelor fie vor lupta pana la ultimul strop de transpiratie, fie sunt nepasatoare si deja-si tin pe banca jucatorii care vor deveni free agent. Din pacate nu am putut incropi nimic din NBA momentan data fiind situatia si voi fi plecat pana deseara, dar voi posta ceva mai inspre 11-12!

Biletul Zilei: Value din baschetul turcesc? / Tofas@Galatasaray (7 PM)

Biletul Zilei: Value din baschetul turcesc?

 

De ieri inca de cand ma uitam peste meciurile de astazi si am vazut cota celor de la Tofas, de peste 2, eram sigur ca va scadea, in special cu situatia care este la Galatasaray in zilele acestea, care se reflecta implicit si in forma lor baschetbalistica. De dimineata tot m-am invartit in jurul cozii daca sa pariez pe acest meci sau nu, insa prietenul meu care ne-a mai ajutat cu pronosticuri excelente mai demult a reusit sa ma convinga 200% si asadar am realizat si articolul pentru voi!

1)  In primul si-n primul rand, trebuie neaparat mentionat criza de la Galata! In opinia mea, o echipa care a jucat ani de-a randul in Euroliga, printre care includem si acest an sa nu prinda nici macar loc de play-off sau sa nu se afle pe loc de play-off cu 4 etape inainte de finalul campionatului mi se pare putin cam prea tras de par. Simplul raspuns al acestei intregi situatii este criza financiara cu care se confrunta echipa, care a dus la o degringolada totala in nucleul clubului si iminent si la lipsa de dorinta si motivatie a jucatorilor turci!

2) Daca stam sa privim putin clasamentul, observam ca ambele echipe au nevoie disperata de victorie avand in vedere ca mai raman numai 4 etape de jucat, insa daca stam bine si analizam formele recente ale celor doua echipe, observam ca cei de la Galata sunt pe o panta total descendenta, cu 7 infrangeri consecutive si fara pic de orizonturi, pe cand cei de la Tofas inca spera la salvarea de la retrogradare, cu 4 victorii in ultimele 10 meciuri si cu un joc destul de solid pe teren propriu.

3) Problema principala a celor de la Galata este plecarea jucatorului lor cheie – Arroyo in conditiile date de mai sus si aceasta pare sa fie o dauna totala pentru echipa turca. In schimb, cei de la Tofas au un efectiv destul de complet si are in lot un trio de americani care combina pentru aproximativ 40 de puncte pe meci, cu DaShaun Wood in rolul de conducator de joc, inscriind peste 15 puncte de unul singur!

Pronostic: Tofas incl. OT @ 1.88 @ Unibet

Statistica luna aprilie: 10W – 7L (+11.7)