Incepem ziua cu un tur al agentiilor de pariuri din tara, pentru a vedea ce s-a mai pariat la meciurile de astazi, atat la online, cat si la offline. Avem meciuri din toate marile campionate din lume si incetul cu incetul incep si campionatele din zonele unde iarna nu se poate juca fotbal.

La Casa Pariurilor, una dintre cele mai apreciat agentii din tara, cel mai pariat meci este cel dintre Valencia si Getafe, unde s-a pariat 1 solist, la o cota de 1.45

Biletul zilei: Valencia favorita pe teren propriu.

casapariurilor

Cea mai mare cota pariat astazi este, 2.15, la partida Celta Vigo – Atl Madrid, unde s-a mers pe victoria oaspetilor. Liderul din Franta, Lyon, joaca astazi in deplasare la Lorient, avand o cota de 1.40 la victorie. S-a pariat si pe meciul din FA Cup, dintre Arsenal si Middlesbrough, 1 solist, la o cota de 1.45.

La PublicBet, cel mai pariat eveniment este meciul dintre AS Roma si Parma, pariat 1 solist, la o cota de 1.25.

Biletul zilei: Valencia favorita pe teren propriu.

publicbet

Si aici, cea mai mare cota este la meciul dintre Celta Vigo si Atl Madrid, unde s-a pariat 2 solist, la o cota de 2.15. Pariorii au mers deasemenea pe victoria Valenciei in partida cu Getafe, la o cota de 1.45. O alta cota destul de mare este la partida dintre Anderlecht si Mechelen, pariat 1 solist (1.50).

Lucrurile nu stau foarte diferit in zona online. La UniBet, gasim in top 4, acelasi meci, Valencia – Getafe, pariat tot 1 solist, la o cota de 1.44.

Biletul zilei: Valencia favorita pe teren propriu.

unibet

Si aici gasim partida dintre Celta Vigo si Atl Madrid, pariat tot 2 solist, la o cota de 2.10. Pariorii au mersi si pe “mana” celor de la Leicester City, in partida din deplasare, din cadrul FA Cup, cu Aston Villa, pariat 2 solist la o cota de 2.95. S-a mers pe o surpriza la meciul din Polonia, dintre Legia si Jagiellonia, pariat 2 solist, la o cota de 5.20, un meci care nu are cota pentru a paria “X”.

La o alta agentie online, Winmasters, lucrurile nu stau foarte diferit fata de UniBet, avand in top aceleasi partide din Spania.

Biletul zilei: Valencia favorita pe teren propriu.

winmasters

 

PROFITA ACUM DE 100% BONUS pana la 200 RON! DEPUI 200 si pariezi cu 400!.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Biletul zilei – 22-11-2017 – Claudiu Hood Biletul zilei 22 Noiembrie! 4 evenimente ce le vom urmări cu mare interes! EUROPA: UEFA Youth League - Grupe - Runda 5 Atl. Madrid U19 - AS Roma U19 22.11.2017 15:00 EUROPA: Liga Ca...
Biletul zilei din Uefa Champions League 21 NOIEMBRIE de la Gabriel Salutare prieteni, aici Gabriel-Danut Alexe!Trebuie sa ne bucuram de partidele din Uefa Champions League, asa ca pentru astazi o sa va propun si acest bilet interesant. Il puteti plasa asa sau sa ...
PONTURI Andria | Rio de Janeiro challenger (21.11.2017) PONTURI Andria | Rio de Janeiro challenger (21.11.2017)The Association of Tennis Professionals (ATP) Challenger Tour este titulatura pe care o primesc competițiile de rang secund în circuitul ma...