Biletul zilei: United mare favorita cu Sunderland


Incepem si astazi turul agentiilor de pariuri din tara pentru a vedea ce s-a mai jucat la noi. Avem o zi plina de fotbal, cu meciuri in toate marile campionate din lume, singurul campionat in care se joaca o singura partida este cel din Italia, Chievo – AC Milan.

La Casa Pariurilor, cel mai pariat eveniment este meciul dintre Man United si Sunderland, pariat 1 solist, la o cota de 1.35.

Biletul zilei: United mare favorita cu Sunderland.

casapa

Cea mai mare cota pariata este la partida dintre West Ham si Crystal Palace, pariat 1 solist, la o cota de 2.10. La partida din Romania, Dinamo – „U” Cluj, s-a pariat pe victoria gazdelor, la o cota de 1.65. In derby-ul din Germania, Borussia Dortmund – Schalke, s-a parit 1 solist, la o cota de 1.52. Tot din Germania, s-a pariat pe meciul Leverkusen – Freiburg, 1 solist, cota de 1.35. Pe derby-ul din Franta, Lille – Lyon, s-a pariat X2, la o cota de 1.43. S-au mai pariat meciuri din Elvetia, Portugalia si Italia.

La PublicBet, o alta agentie importanta din Romania, primul meci din top este tot Man United – Sunderland, pariat 1 solist, la o cota de 1.37.

Biletul zilei: United mare favorita cu Sunderland.

publicbet

Cea mai mare cota pariata astazi este la partida Lille – Lyon, unde s-a pariat X2, la o cota de 1.45. Tot la meciurile de astazi s-a pariat pe Granada – Barcelona 2 (1.18), Benfica – Estoril 1 (1.23), Leverkusen – Freiburg 1 (1.38) si Basel – Vaduz 1 (1.35). In rest, s-a pariat pe meciuri care se disputa maine.

La online, lucrurile nu stau foarte diferit, tot partidele din Premier League fiind cele mai pariate.

La UniBet, toate partidele din top sunt din prima liga engelza. Cel mai pariat eveniment fiind meciul Burnley – Swansea, pariat 2 solist, la o cota de 3.00.

Biletul zilei: United mare favorita cu Sunderland.

unibet

S-a mai pariat pe partidele Stoke City – Hull City 1 solist, la o cota de 2.02 si WBA – Southampton X, la o cota de 3.20. Tot la UniBet, s-a pariat si pe derby-ul de maine dintre Liverpool si Man City, unde s-a mers pe victoria gazdelor, la o cota de 3.10.

La Winmasters, in top apar partidele din Romania, Dinamo – „U” Cluj si Iasi – Gaz Metan Medias, precum si partidele din Premier League.

Biletul zilei: United mare favorita cu Sunderland.

winmas

 

PROFITA ACUM DE 100% BONUS pana la 200 RON! DEPUI 200 si pariezi cu 400!