Biletul Zilei : Un alt value din Eurocup!


Biletul Zilei : Un alt value din Eurocup!

Daca ducem lipsa zilele acestea de spectacolul fotbalistic la cel mai inalt nivel, competitiile baschetbalistice europene de top vin precum o manusa pentru pariorii dornici sa puna bilet! Daca ieri am facut foarte multa lume fericita, principalul motiv fiind imboldul care mi l-a dat prietenul meu, astazi in urma tot unor dezbateri si analize amanuntite, am ajuns la un alt consens care speram sa fie VERDE! 😀

Biletul Zilei : Un alt value din Eurocup! / Khimki Moskova@Valencia (7 PM)

Biletul Zilei : Un alt value din Eurocup!

Daca ieri m-am urnit mai greu din loc, astazi sincer, in urma a tuturor argumentelor pe care o sa vi le aduc si eu in acest articol, treaba a stat mult mai usor astazi, intrucat acest meci pare un foarte promitator din punct de vedere al linie de handicap, care tot a scazut astazi.

1) Pai haideti sa vorbim in primul rand de forma celor doua echipe, ii avem pe cei de la Khimki care s-au luptat ca niste adevarati jucatori in Spania pentru a trage cu dintii de victoria obtinuta la un punct, iar dincolo, avem o Valencie oscilanta, care poate bate Barcelona la 20 de puncte(s-au menajat catalanii pentru Euroliga putin) si una care daca mai tineti voi minte a pierdut pe teren propriu impotriva celor de la Asesoft. Tot respectul romanilor nostrii, insa Khimki, care i-au batut si pe cei de la CSKA Moskova, cea de-a doua favorita la castigarea Euroligii este cu cateva clase superioara!

2) Un factor incredibil de important in cele mai multe dintre victorii si in special cele la handicap este faptul daca echipa respectiva joaca pe teren propriu sau nu. Cei de la Khimki nu numai ca vor juca in fata propriilor fani, insa de asemenea vor cauta sa-si continue forma excelenta din meciurile de acasa, avand 5/5 in ultimele meciuri!

3) Loturile si efectivul disponibil bineinteles este cel mai important aspect al unui meci, caci cu numele nu joaca nimeni, ci cu jucatorii! Valencia era si inca este una din principalele candidate la Eurocup, insa cred ca drumul lor se va opri astazi in Rusia, la o victorie destul de usoara a celor de la Khimki, care vor avea un lot complet, pe cand Valencia vine decimata la Moskova, cu foarte multi jucatori accidentati, printre care si titulari. (Dubljevic,Loncar,Van Rossom,Nedovic si altii au facut deplasarea, insa nu cred ca mai mult de jumate dintre ei vor juca si chiar daca o vor face-o, nu va fi la capacitate maxima)!

Pronostic: Khimki Moskova -6.5 @ 1.85

Cod Superbet: 9995-Y1VNRH

Biletul prietenului meu, care este si mai increzator pe acest meci si spune ca in sufletul meu minim 12 puncte vad avans pentru Khimki”:

Biletul Zilei : Un alt value din Eurocup!