Biletul Zilei : Ultimul tren pentru Detroit!


Biletul Zilei : Ultimul tren pentru Detroit!

In absenta lui Jamal Crawford si Blake Griffin, se pare ca J.J. Reddick(care a avut aseara career high) si Chris Paul nu se joaca si au inscris cu numai o singura aruncare de 3 puncte in plus pe final pentru a face din dubla noastra una pierzatoare. Cotele au scazut destul de mult inainte de meci si daca Chris Paul chiar nu juca, ar fi ajuns poate chiar undeva la o semi-egalitate, dar asta este, incercam data viitoare. 😀

Avem cateva meciuri in seara asta dintre care se remarca Dallas-Chicago, care poate fi un meci cu capcana, cel putin psihologica pentru cei de la Cleveland, in urma evenimentului din anii trecuti din playoff-uri si tocmai de aceea m-am decis sa mizez numai pe un singur meci de o cota aproape 2!

Biletul Zilei : Ultimul tren pentru Detroit! / Lakers@Pistons (4:30 AM)

Biletul Zilei : Ultimul tren pentru Detroit!

Sincer, la cel lot au si la ce potential au, ma deprima enorm forma celor din „Motor City”. Daca Brandon Jennings nu s-ar fi accidentat, bag mana in foc ca Detroit statea comod pe locul 7 sau 6 in Conferinta de Est, daca nu chiar si concurenta cu Wizards, insa in conditiile date si cu plecarea lui D.J. Augustin, celalalt principal playmaker, mie mi se pare ca au ramas cam descoperiti, in ciuda faptului ca au adus un jucator extraordinar in persoana lui Reggie Jackson! Statistic, daca dupa pauza All-Star erau prima cotata pentru a accede in playoff-uri, chiar si cu lotul semi-decimat, acum sansele lor scad vertiginos pe zi ce trece. In opinia mea, daca cei de la Detroit vor inca sa mai spere pentru urmatoarele ~20 de meciuri ramase la o sansa, trebuie sa se apuce de treaba, sa traga serios, sa continue sa domine zona de sub panou ca si pana acum, insa sa nu mai comita la fel de multe turnoveruri ca pana acuma. Totul are un inceput, nu? Eu consider ca aceasta revenire in modul pasarii Phoenix daca nu vine la noapte in Staples Center din Los Angeles nu va mai veni niciodata. In ultimele meciuri directe disputate in Los Angeles,  statistica nu-i recomanda deloc pe cei de la Pistons si trendul lor extrem de prost, insa daca eu am fost singurul care am crezut in ei in meciul cu Orlando Magic, atunci ma voi increde si acum in ei ca vor reusi sa scape din pasa proasta.

Un lucru interesant ce am citit despre Philly, Knicks si Lakers in vederea draft pick-urilor este faptul ca nu prea mai au „voie” sa castige daca vor sa-si pastreze alegerea, deja fiind in teorie repartizati primii 5 seeds echipelor si consider ca acest motiv a avut ceva de-a face cu infrangerile lui Lakers la o distanta nu prea mare si chiar pe final de meci in ultime vreme. Sa fie in mod deliberat? Orice este posibil, insa astazi nu am de gand sa ma bazez pe cai verzi pe pereti sau pe promisiuni desarte si voi merge statistic vorbind pe echipa mai buna si cu jucatori mai buni. In duelurile directe, cei de la Pistons domina la absolut toate capitolele. Pe pozitiile 4 si 5, acolo unde-i avem pe gigantii Andre Drummond cu 13 puncte si 13 recuperari pe meci, alaturi de colegul sau Greg Monroe cu 15.8 puncte si 10 recuperari pe meci suntem siguri ca pe recuperarile defensive dar in special ofensive nu ne vor dezamagi si vor castiga mai multe posesii pentru cei din Detroit decat Carlos Boozer sau Robert Sacre, care inscriu impreuna pe undeva pe la 20 de puncte, daca nu chiar mai putin. Asadar, cu un Reggie Jackson in forma precum in ultimele meciuri, eu merg pe mana echipei din „Motor City” sa-si adjudece aceasta disputa intensa din Staples Center!

Pronostic : Detroit Pistons -2.5 @ 1.89 @ Unibet

Pronostic secundar : Los Angeles Lakers under 50.5 at HT @ 1.85

Codul biletului pentru cei care pariaza offline:

Biletul Zilei : Ultimul tren pentru Detroit!

 

 

 

 

 

 

 

 

Statistica luna martie(pronosticuri individuale): 16W – 6L – Vlad

Profit unitati: +14.3 unitati

Statistica pronosticuri secundare: 10W – 11L 

Profit unitati pronosticuri secundare: -3.25 unitati