Biletul zilei UCL : cote bune pentru Bayern si Chelsea


Salutari dragi pariori,

Iata ca dupa zile si zile de scandaluri si amenzi ne ocupam si de pariuri, avem seara de Champions League iar meciurile programate arata bine – unele cote prezinta valoare destul de mare spun eu, dar na ma stiti sunt putin mai „gambler” ca sa zic asa.

Dintre meciurile programate mi-au atras atentia 2 cote : Bayern si Chelsea ambele jucand in deplasare. Stiu ce o sa spuneti deja cand am ales Chelsea 🙂 dar eu cred intr-o victorie in deplasarea contra celor de la Dinamo Kiev (normal nu trebuie sa fiti de acord cu mine). Iata biletul meu:

ucl

Daca la Chelsea aveti tot dreptul sa spuneti ca e asa si asa, cota nemtilor mi se pare absolut fantastica si o prindem destul de rar. Merg pe mana celor de la Bayern chiar daca asta seara intalnesc pe Arsenal.

Repet, este un bilet cu risc destul de mare, la care eu consider ca echipele favorite sa castige au cote foarte bune, dar asta nu inseamna ca ar fi un 100% Win. Daca va place biletul jucati-l la fel, daca vrei mai sigur jucati x2. Oricum astept parerile voastre.

P.S. Am jucat la Netbet acest bilet deoarece au bonusul acela imens de bun venit, am depus doar 200 si joc cu 450. Inca nu mi-am facut o parere, dar va asigur ca voi revenii sa va spun ce impresie mi-a lasat. Cei interesati de bonusul de bun venit pot da click aici pentru mai multe detalii!

Marco