Biletul zilei: Tripla cota 2.07


Biletul zilei: Tripla cota 2.07

schimbari

Pentru acest bilet al zilei am ales trei pronosticuri din fotbal.

A 3-a zi la rand cand iau cel mai pariat eveniment pe bilet. In primul si in primul rand, vreau sa clarific un lucru: eu nu sunt stelist, deci, in niciun caz nu am ales acest pariu pentru ca „sustin echipa”. La pariuri trebuie sa joci cu mintea, nu cu sufletul.

FCSB este prima, sau, cel putin a doua cea mai valoroasa echipa din campionat, vorbind aici de valori individuale. Pana acum antrenorul Gigi Becali sub acoperirea lui Mirel Radoi, spre surprinderea nimanui, nu a avut rezultate. Acum a venit Reghe, un antrenor bun care a avut mereu rezultate la aceasta echipa. De obicei, venirea unui nou antrenor pe banca unei echipe romanesti aduce rezultate bune cel putin la inceput. Nu vad de ce gazdele nu ar castiga astazi, poate chiar la handicap, sau cu avantaj luat din prima repriza.

Urmatoarele 2 pariuri sunt „total schimbari jucatori peste 5.5”. Cei care urmaresc pariurile mele speciale stiu ca mereu iau acest pariu atunci cand este vorba de pariuri din Italia, o singura data pronosticul acesta dand gres.