Biletul zilei: Tripla cota 2.00


Biletul zilei: Tripla cota 2.00

tripla cota 2.00

Pentru acest bilet al zilei am ales doua pronosticuri din fotbal.

Voi incepe cu sfarsitul. Pronosticul de la Inter vs. Roma este „peste 5.5 inlocuiri”. Cei care au urmarit biletele bazate pe pariuri speciale stiu de ce am jucat asta. In Italia mereu a iesit acest pronostic.

Steaua Rosie Belgrad „rupe” tot in acest sezon. Chiar daca personal sunt un simpatizant al celor de la Partizan, trebuie sa recunosc ca in acest sezon nu au nicio sansa in fata rivalilor. Mai ales pe teren propriu, nu cred ca vor pierde vreun meci in acest sezon.

Meciul cu cota cea mai mare si cel care va aduce, probabil, cateva semne de intrebare cu privire la pronosticul ales: Oaspetii nu marcheaza 2 sau mai multe goluri. Nu pot intelege ce se intampla cu Sociedad. Echipa nu are ce cauta pe acele locuri. Poate ma considerati putin nebun, insa, eu chiar cred ca Moyes nu este acel antrenor care sa faca praf echipele. La United a facut ce a facut, insa, aici, daca i se va da timp, cred ca va redresa formatia. Revenind la meci: ma astept ca Sociedad sa traga tare pentru prima data in acest sezon cand leaga doua victorii la rand, si, mai ales, pentru prima victorie in fata fanilor. Tot respectul pentru Celta, joaca superb, mai ales in atac. Insa, totusi, locul lor nu poate fi acolo. Inca nu au pierdut in deplasare, dar, chiar daca nu ar face-o nici astazi, ma astept la un egal 1-1 sau o victorie 0-1.