Biletul zilei: Tripla cota 2.00


Biletul zilei: Tripla cota 2.00

tripla cota 2.00

Pentru acest bilet al zilei am ales 3 pronosticuri din fotbal.

Grecia – Ungaria -> Sub 2.5,3.0 goluri

La maxim 2 goluri inscrise pronosticul este castigator, la exact 3 goluri primim jumatate din profit.

Sincer sa fiu, ma astept ca grecii sa faca si ei ceva in aceasta grupa. Chiar asa? Nicio victorie pentru echipa venita din urna 1? E ultimul meci, cel in fata propriilor fani, ar putea exista o motivatie in plus. Instinctul meu este ca scorul va fi 1-1.

Polonia are nevoie de un egal in acest ultim meci pentru a incheia grupa pe pozitia secunda. Cel mai important pentru acestia va fi sa nu incaseze vreun gol. Totusi, Lewandowski pare de neoprit, deci exista sanse foarte mari sa vedem minim un gol inscris de gazde. Nu cred ca polonezii pot pierde azi.

Sincer, acesta este meciul la care am cele mai mari emotii. Nu pot sa cred ca Romania este atat de slaba incat sa nu poata sa o invinga pe nationala INSULELOR FEROE. Pana la urma, gazdele de astazi ce au realizat? Au batut Grecia de 2 ori si atat, doar ca au fost putin periculoase pentru celelalte adversare. Totusi, astazi nu mai exista nicio scuza! Ma astept ca Iordanescu sa joace ofensiv de aceasta data. Problema noastra este atacantul, care cam lipseste, Keseru fiind intr-o forma foarte proasta. Totusi, ii avem pe Torje si Maxim, poate chiar si pe Budescu care pot sa faca diferenta. Problema este sa joace toti 3… Oricum ar fi, Romania trebuie sa castige si sa se califice!