Biletul zilei : Splash in New York !


Vlad a vorbit deja despre acest meci aici , deci eu nu o s-o fac prea mult. Eu o sa spun doar atat. Am o slabiciune pentru echipa din Brooklyn si da, poate sa faca o surpriza placuta aici, insa..

Biletul zilei : Splash in New York !

Warriors vine dupa un succes extraordinar in Boston unde a fost condusa la 26 de puncte prin sfertul 2. In momentul in care Splash Brothers prind minute si avem parte de un meci echilibrat, atunci trebuie sa produca. Si cred ca asta se va intampla si aici. Spunea si Vlad ca daca ar fi sa-i eliminam pe cei 2 din peisajul celor de la Warriors, Brooklyn ar fi peste. Da, ar fi. Insa nu ii putem elimina. Ei fac peste 50 % din jocul lui Wars in momentul de fata. Vorbeam de asemenea cu Marco inaintea meciului si nu ma puteam decide ce sa joc intre Curry si Thompson. Inclinam spre Thompson, asta pana cand am vazut meciul de aseara a lui Curry cand in 38 de minute a reusit 37 de puncte si Thompson 20. Vad un nou meci reusit de cei 2.  In primul rand, ma astept de la Thompson multe. Pentru ca il are in match-up pe Anderson, un jucator lent, lent de tot. Si daca credeti vreodata ca experienta lui Jack il poate limita pe Curry, mai ganditi-va putin. La ce viteza are Curry, la cat de exploziv e si la ce sut are.

Vreau sa vad cat mai multe cosuri de 3. Si sunt convins ca vom avea parte de ele avand in vedere duelurile lui Klay/Stephen directe din acest meci.

Splash, splash, splash !

Biletul zilei : Splash in New York !

Biletul zilei : Splash in New York !

Bilant pronosticuri Curry luna martie : 3-3 ( W-L)

Profit : – 5.1