Biletul zilei - Spania La Liga, etapa 29


Biletul zilei – Spania La Liga, etapa 29

Perioada: 03 Aprilie – 05 Aprilie 2015
Cota finala: 3.332 la Unibet

Pe tripla acestei etape din Primera Division am ales pronosticuri de la meciurile celor mai puternice trupe din campionat, si anume Atletico, Barca si Real, primele trei clasate in sezonul precedent. Sper sa n-avem parte de surprize, mai ales ca fara prea multe riscuri am format o cota finala frumoasa, de 3.332.

Cordoba vs Atletico Madrid, 04.04.2015 – ora 19:00
Biletul zilei - Spania La Liga, etapa 29

Primul meci de pe bilet o va pune pe campioana en-titre, Atletico Madrid, fata in fata cu lanterna rosie, Cordoba. Aceasta din urma este intr-o forma dezastruoasa, in cadere libera, fiind de ceva timp pe ultimul loc, fara nici o sansa de salvare, realistic vorbind. Mizam pe victoria oaspetilor, cota oferita de Unibet fiind una atractiva in momentul de fata, tinand cont de diferentele enorme dintre cele doua tabere.
Pronostic Cordoba vs Atletico Madrid: 2 solist @ 1.40

Real Madrid vs Granada, 05.04.2015 – ora 13:00
Biletul zilei - Spania La Liga, etapa 29

Real Madrid nu ar trebui sa aiba emotii in fata Granadei, penultima clasata din La Liga. Meciul e programat duminica la orele pranzului, iar victoria este singura optiune pentru galactici, altfel sansele la titlu se pot narui in mare masura. Am mizat pe un pariu ceva mai riscant, tinand cont de forma modesta a gazdelor. Mai exact, am ales sa merg pe o victorie la cel putin trei goluri diferenta pentru madrileni, la fel ca in tur, cand a fost 4-0 in deplasare.
Pronostic Real Madrid vs Granada: Real Madrid -2.5 HA @ 1.70

Celta Vigo vs Barcelona, 05.04.2015 – ora 22:00
Biletul zilei - Spania La Liga, etapa 29

Celta Vigo si Barcelona vor pune capat zilei de duminica in La Liga, iar balanta este inclinata clar in favoarea catalanilor din toate punctele de vedere. Am ales sa merg pe victoria echipei vizitatoare, aflata pe cai mari. Totusi nu mi se pare indicat sa riscam pe un handicap asiatic, mai ales ca Celta Vigo s-a aratat capabila de surprize, plus ca are si avantajul terenului propriu, acolo unde s-a prezentat laudabil in actuala stagiune.
Pronostic Celta Vigo vs Barcelona: 2 solist @ 1.40