Biletul zilei: Seara de Liga Campionilor


Incepem astazi turul agentiilor de pariuri din tara pentru a vedea ce s-a mai pariat pe la noi. Avem astazi partide din Liga Campionilor, Liga a doua engleza, precum si o restanta din Italia, Sampdoria – Genoa, meci care trebuia sa se dispute in week-end, dar care a fost suspendat in cauza ploii.

La Casa Pariurilor, una dintre cele mai apreciate agentii de profil din tara, cel mai pariat meci este cel dintre Juventus si Dortmund, pe care s-a pariat 1 solist, la o cota de 2.10.

Biletul zilei: Seara de Liga Campionilor.

casapa

 

La celalalt meci din Liga Campionilor care se disputa astazi, cel dintre Man City si Barcelona, s-a pariat 2 solist, la o cota de 2.25.  La celelalte partide din Liga de saptamana aceasta, s-a pariat X2, la Leverkusen – Atl Madrid, la o cota de 1.40 si 1 solist, la partida Arsenal – AS Monaco, la o cota de 1.50. S-au pariat si patru partide din liga a doua engleza, Middlesbrough – Bolton 1 (1.50), Derby – Charlton 1 (1.50), Brentford – Blackpool 1 (1.45) si Ipswich – Birmingham (BT), 1 solist, cota 1.90. S-a pariat si pe partida din Italia, Sampdoria – Genoa 1X, cota de 1.41. La meciul WTA de la Doha, Pliskova – Voegele, s-a pariat 1 solist, la o cota de 1.22.

La PublicBet, tot meciurile din Liga Campionilor sunt la mare cautare. Cel mai pariat meci este cel de maine, dintre Arsenal si AS Monaco, pariat 1 solist, la o cota de 1.50.

Biletul zilei: Seara de Liga Campionilor.

publicb

 

Cea mai mare cota pariata astazi este cea dintre Juventus si Borussia Dortmund, pariat 1 solist, la o cota de 2.15. La cealalta partida de astazi din Liga, Man City – Barcelona, s-a pariat X2, la o cota e 1.34. Tot astazi s-a pariat si pe partida de tenis de la Doha, Jabeur – Diyas, pariat 2 solist, la o cota de 1.20. Tot din tenis s-a pariat pe partida de dublu de la ATP Dubai, Federer/Lammer – Tecau/Rojer, pariat 2 solist, la o cota de 1.35.

La online, lucrurile nu stau diferit fata de offline. La Unibet, ambele partide de astazi din Liga Campionilor, sunt pariate 1 solist. Juventus – Borussia, la o cota de 2.05 si Man City – Barcelona, la o cota de 3.70.

Biletul zilei: Seara de Liga Campionilor.

unibet

 

La partida de maine din Europa League, Besiktas – Liverpool, s-a pariat 2 solist, la o cota de 2.50. Ultimul meci din top, este unul din tenis, de la turneul ATP de la Dubai, Verdasco – Garcia Lopez, pariat 2 solist, la o cota de 2.02.

La Winmasters, lucrurile nu stau foarte diferit, tot meciurile din Liga Campionilor sunt cele mai pariate.

Biletul zilei: Seara de Liga Campionilor.

winmasî

PROFITA ACUM DE 100% BONUS pana la 200 RON! DEPUI 200 si pariezi cu 400!