Biletul zilei: Seara de Europa League


Incepem si astazi un tur al agentiilor de pariuri pentru a vedea ce s-a mai pariat astazi la noi. Avem 16 partide din Europa League, in rest oferta este destul de saraca, cu putine partide.

La Casa Pariurilor, una dintre principalele agentii de la noi, cel mai pariat eveniment este meciul dintre Inter si Celtic, pariat 1 solist, la o cota de 1.60.

Biletul zilei: Seara de Europa League.

caapsrMeciul cu cea mai mare cota pariata este Fiorentina – Tottenham, pariat 1 solist, la o cota de 2.05. Toate meciurile din top 10 de la Casa Pariurilor sunt din Europa League. Alte cote mari s-au mai pariat la partidele Dinamo Kiev – Guingamp 1 solist (1.70), Bilbao – Torino 1 (1.90), Zenit – PSV 1 (1.80), Dinamo Moscova – Anderlecht 1 (1.85). S-au pariate cote destul de mari, cea mai mica din top fiind de 1.40, toate partidele fiind destul de echilibrate.

La PublicBet, deaseamenea cel mai pariat eveniment este meciul Inter – Celtic, pariat tot 1 solist, la o cota de 1.60.

Biletul zilei: Seara de Europa League.

publi

 

Cea mai mare cota pariata astazi este de 1.72, la partidele Dinamo Kiev – Guingamp 1 solist, si Everton – Young Boys 1 solist. S-a mai pariat pe Brugge – Aalborg 1 solist, la o cota de 1.43 si Napoli – Trabzon 1 solist la o cota de 1.43. In derby-ul serii din Europa League, Besiktas – Liverpool, s-a pariat X2, la o cota de 1.40. S-au mai pariat partide de maine din Bundesliga si partide din week-end din diferite campionate din lume.

La online lucrurile nu stau foarte diferit, tot partidele din Europa League fiind cele mai jucate. La UniBet, cel mai pariat eveniment este meciul Fiorentina – Tottenham, pariat 1 solist, la o cota de 2.05.

Biletul zilei: Seara de Europa League.

uibet

 

Cea mai mare cota din top, este la partida dintre Sporting Lisabona si Wolfsburg, pariat 1 solist, la o cota de 2.75. Tot din Europa League, s-a mai pariat pe meciul dintre Legia Varsovia si Ajax, pariat 1 solist, la o cota de 2.30. Ultimul meci din top, este o partida de darts dintre Phil Taylor si Peter Wright, pariat 1 solist, la o cota de 1.33.

La Winmasters, lucrurile sunt la fel ca si la celelalte agentii, partidele din Europa League, acoperind tot topul.

winmas

 

PROFITA ACUM DE 100% BONUS pana la 200 RON! DEPUI 200 si pariezi cu 400!