Biletul Zilei : Russell Westbrook sau Joakim Noah?


Biletul Zilei : Russell Westbrook sau Joakim Noah?

Aveti deja articolul meu in privinta meciului de la 5:30 dimineata, insa intrebat fiind de un cititor caruia i-am mai oferit opinii de performante(chiar ieri, 2/2 castigatoare), m-am uitat putin peste liniile impuse de bookmakeri si ceva mi-a sarit in ochi. Dupa titlu va puteti da seama ca este vorba despre duelul de mai devreme din aceasta noapte, dintre Chicago Bulls si Oklahoma City Thunder, acolo unde voi miza pe performanta unui jucator.

De astazi incolo, cand imi va placea o linie a unui jucator, iar timpul mi-o va permite, voi posta un articol si pe tema asta, mai pe final de seara, evident, dupa ce se arata cotele, iar aceste pronosticuri vor fi contorizate la cele secundare!

Biletul Zilei : Russell Westbrook sau Joakim Noah? / Bulls@Thunder (3 AM)

Biletul Zilei : Russell Westbrook sau Joakim Noah?

Daca o tine tot asa, poate Russell Westbrook, cel care a inscris 49 de puncte in meciul disputat aseara de OKC impotriva celor de la Philly, decis in prelungiri, ma va convinge sa pun ceva bani seriosi pe el castigand titlul de MVP in defavoarea lui Curry, care pare ca se misca din ce in ce mai incet de la meci la meci. In fine, linia lui Westbrook poate ca e putin cam umflata, dar pe acolo o sa se invarte si chiar nu sunt adeptul unor puncte atat de multe, mai ales cand vine vorba de un jucator care a suferit o mini-accidentare si care a jucat in OT cu o seara inainte(cu toate astea, e posibil s-o depaseasca, insa cu defensiva lui Bulls m-as indoi).

Omul care va fi sub lumina reflectoarelor la noapte insa, cel putin in ceea ce-i priveste pe cei de la Chicago Bulls, va fi nimeni altul decat Joakim Noah, unul dintre cei mai buni, daca nu chiar cel mai bun aparator al sezonului trecut. Daca va uitati peste statistica lui in cariera, poate ma veti numi nebun sau ticnit, mai ales ca in sezonul asta inscrie numai 7.9 puncte pe meci, insa in absenta celor doua vedete – Derick Rose si Jimmy Butler, el devine liderul, conducatorul echipei, care isi trage echipa dupa el indiferent de rezultat si are o forta si un devotament nemaiintalnit. Cifrele de cand am intrat in luna martie, cu absenta celor doi mentionati mai sus vorbesc de la sine, 13.5 puncte pe meci, ceea ce este si mai mult decat indeajuns pentru a ne satisface pariul din aceasta seara. Asadar, consider ca va fi un meci destul de echilibrat, care posibil sa treaca de linia impusa la over/under, in care Noah va inscrie +12 puncte, va avea +10 recuperari si +5 assisturi. Go Joakim! 😀

Pronostic: Joakim Noah over 11.5 @ 1.85 @ Unibet

Biletul Zilei : Russell Westbrook sau Joakim Noah?