Biletul Zilei : Revine Phoenix Suns in lupta?


Biletul Zilei : Revine Phoenix Suns in lupta?

Numai pe Ellington si punctele si pasele sale decisive din seara trecuta le am pe retina! Mi s-a parut putin cam multa delasare din partea celor de la Milwaukee avand in vedere ca, cu o victorii, ar fi trecut pe un nesperat loc 5 in Conferinta de Est, in vederea faptului ca Washington o ia rau la vale.

Astazi avem meciuri  injumatatite fata de cele de ieri si sincer dupa toata seria de surprize, astazi m-am decis sa pariez poate pe cel mai echilibrat meci, in care avem de-a face cu o echipa care-si cauta intrarea pentru playoff-uri si o echipa care-si cauta calea de scapare din seria de meciuri in deplasare foarte paguboasa pentru ei!

Biletul Zilei : Revine Phoenix Suns in lupta? / Suns@Spurs (4 AM)

Biletul Zilei : Revine Phoenix Suns in lupta?

Trupa lui Gregg Popovich tanjeste sa joace din nou pe AT&T Stadium si sa sfarseasca aceasta lunga serie de meciuri jucate in deplasare, care nu a aratat deloc bine pentru ei. Ultimul stop din acest „rodeo” intitulat de americani este in Phoenix, acolo unde echipa celor de la Suns (31-28) care incearca sa reintre in elita celor 8 da piept cu Spurs care au decazut foarte foarte mult din cauza acestor numeroase deplasari! Faptul care mi-a dat de gandit la acest meci si faptul pentru care scade si cota in continuare la acest meci este faptul ca Gregg are obiceiul sa-si mai odihneasca din titulari in al doilea meci al unui back-to-back si consider ca oricum nu vor putea fi la capacitate maxima impotriva unui Suns cu moralul in cer dupa victoria din prelungiri impotriva contracandidatei sale Oklahoma City Thunder!

Trendul celor de la Suns intrand in luna februarie a fost unul extrem de prost, insa se pare ca incet-incet si-au revenit si au legat 2 victorii foarte importante, pe cand Spurs in ultimele 5 meciuri are un record de 1-4, toate dintre acestea in deplasare. Ei de departe nu au cel mai bun record in deplasare, cu numai 15-16, pe cand echipa adversa nu stau foarte rau acasa, cu un record de 17-12, dintre care in ultimele 16 au castigat 11! Meciul acesta este adevarat ca, cum anunta si cotele poate merge in orice directie, dar eu voi miza pe echipa cu motivatia suplimentara si suflul! In ceea ce priveste duelurile directe, in caz ca majoritatea titularilor lui Spurs vor juca, chiar vom avea ce vedea.

Pe pozitia 3, acolo unde Spurs il are pe marele Kawhi Leonard (14.8 puncte pe meci) este singura unde cei din San Antonio surclaseaza echipa gazda, care-l are pe P.J. Tucker cu numai 8.4 puncte. In schimb, pe pozitiile 1 si 2, ce multa spune ca sunt cele mai importante intr-o echipa, Phoenix ii are pe Brandon Knight, noua achizitie de la Bucks si pe Eric Bledsoe, care amandoi au fost „on fire” impotriva lui OKC, inscriind aproape 50+ impreuna si combinand pentru mai multe assisturi. Ei in teorie ii vor avea de infruntat pe batranul vulpoi Tony Parker(14 puncte pe meci), care in ultimul meci de back-to-back jucat de Suns a reusit sa inscrie numai 2 sau 4 puncte si pe Danny Green cu 11.7 puncte, care parca nu mai aduce aceeasi vitalitate ca in sezoanele trecute. Nu in ultimul rand, sa mentionam duelul „gigantilor” Tim Duncan vs. Markieff Morris cu 14.7 puncte, respectiv 15.2, unde consider ca se va decide acest meci, cu un Morris mai in forma decat Duncan deseara! 😀

Pronostic: Phoenix Suns -2.5 @ 2.10 

Codul biletului pentru cei care pariaza offline:

Biletul Zilei : Revine Phoenix Suns in lupta?

 

 

 

 

 

 

 

 

Statistica finala luna februarie: 22W – 1V – 13L – Vlad

Profit unitati luna februarie: +6.2 unitati

Statistica All-Star Weekend: 8W – 4V – 4 L

Profit unitati All-Star Weekend: +73 unitati 

Statistica pronosticuri secundare: 11W – 9L

Profit unitati pronosticuri secundare: +31 unitati