Biletul Zilei : Reusesc turcii minunea in Moscova?


Biletul Zilei : Reusesc turcii minunea in Moscova?

Ne-am intors din „mini-concediu” cu un pronostic castigator fara prea mari emotii si speram sa o tinem tot asa zilele acestea. Din pacate am „prins veste” de campionatul Suediei cam prea tarziu si acuma vom mai avea ceva pronosticuri probabil numai la finala, dar sunt sigur ca ne vom orienta inspre alte campionate cu pronosticuri la fel de bune! 😀

Spre norocul meu am prins o jumatate de ora libera la laptop si m-am pus sa scriu acest articol pentru voi, caci eu voi fi foarte ocupat pe parcursul zilei si probabil voi ajunge acasa dupa ora zece. In caz ca imi va placea ceva in mod deosebit la performante voi scrie atunci articolul si din NBA pentru cei de la online.

Biletul Zilei : Reusesc turcii minunea in Moscova? / Khimki@Banvit (7:30 PM)

Biletul Zilei : Reusesc turcii minunea in Moscova?

Pe parcursul sezoanelor de Eurocup, Moscova a fost o fortareata impenetrabila care a dat nu mai putin de 3 ori finalista in ultimii 3 ani si o arena in care rusii nu au mai fost infranti din 2009. Daca ieri am mizat pe campioana meciurilor in deplasare din campionatul Suediei, astazi trebuie cel putin sa laudam si recunoaste dominatia si suprematia celor de la Khimki pe teren propriu!

Chiar si asa, astazi eu nu ma voi opune trendurilor de victorie pe teren propriu ale celor de la Khimki si infrangerile succesive si foarte dramatice(adica la diferente mici) ale turcilor de la Banvit, insa nu voi miza pe o victorie clara a rusilor care au dat MVP-ul de anul trecut al Eurocup-ului!

Cum este posibil ca o echipa care a ajuns pana in semifinale si intr-un mod dramatic chiar a castigat meciul tur sa primeasca o cota de victori de 6.30? Mi se pare ceva inadmisibil din partea bookmakerilor, iar eu o cota mai mare de 3.50-4.00 nu le-as fi dat, insa eu nu ma supar si voi profita implicit si de spread-ul de handicap care chiar nu inteleg de ce a tot urcat pe parcursul zilelor acestea.

Daca tineti bine minte, am pariat pe forta si suprematia celor de la Khimki in meciul impotriva celor de la Valencia din sferturi, meci in care au jucat la potential maxim si au facut spectacol, dar chiar si asa, nu au reusit sa castige decat la 15 puncte impotriva unei Valencii decimate de accidentari in randul titularilor si de oboseala dupa meciul cu Barcelona. In concluzie, eu consider ca precum in meciul tur, oamenii care vor cara greul vor fi Rowland,Maxim Can si Davis, trio-ul care a rapus moscovitii in Turcia dupa ce a combinat pentru un total de 52 de puncte din cele 83!

Pronostic: Banvitspor +11.5 @ 1.91 @ Unibet

Cod Superbet999E-Y1785L

Statistica luna aprilie: 6W – 2L (+26.7)