Biletul Zilei : Reusesc cei de la Oklahoma surpriza?


Biletul Zilei : Reusesc cei de la Oklahoma surpriza?

Tocmai ce-am sosit si eu acasa si constat ca daca Pastele a fost unul frumos pentru mine, la baschet a fost unul complet dezastruos si ghinionist, mai ales cand citesti deabea dupa meci ca din partea suedezilor au fost mult mai multe accidentari si absente decat anuntate. La italieni eram destul de aproape, insa cand s-au vazut condusi la acea diferenta se pare ca nu au mai avut pentru ce sa traga.

Sper ca macar cativa dintre voi mi-au urmat recomandarile din articolul de dimineata si au luat pe Boston, care ii nimiceste pe cei de la Cleveland din cate se pare! Din cauza ca am ajuns asa de tarziu, v-am pregatit performanta a unui jucator promitator, pe care poate vi-l mai amintiti pentru faptul ca va mai bagat ceva banuti in buzunare acum ceva timp.

Biletul Zilei : Reusesc cei de la Oklahoma surpriza? / Pacers@Thunder (1 AM)

Biletul Zilei : Reusesc cei de la Oklahoma surpriza?

Au mai ramas numai 2 etape in NBA, excluzand-o pe cea din aceasta seara, iar lupta pentru ultimul loc ce duce in playoff-ul Conferintei de Vest inca sta sub semnul intrebarii. Lupta este una incredibil de incinsa si dusa cap la cap intre cei de la New Orleans Pelicans care momentan au un minor avantaj al punctelor, impotriva celor de la Oklahoma City Thunder. Altii il vad drept un duel de la distanta intre Russell Westbrook – „Mr. Triple-double” si Anthony Davis, insa va garantez eu ca este mult mai mult de atat.

Uitandu-ma putin peste performante si osciland intre aceasta alegere si Tim Duncan de la Spurs, m-am uitat putin peste minutele jucate de fiecare jucator in parte de la OKC. Cand am vazut ce cifre are Dion Waiters in ultimele meciuri, comparativ si cu Russell, chiar si cu ce juca Durant cand era pe aici, mi s-a parut un numar foarte enorm, care merita toata aprecierea – 40 de minute/pe meci. Am citit recent si un articol pe tema asta, in care un specialist al NBA-ului, il denumeste pe Waiters, achizitia de la Cleveland de la inceputul acestui sezon „Mana potrivita pentru o echipa lipsite de destule maini”. Evident suna mai bine in engleza decat in romana, insa ideea este ca Waiters substituie destul de bine oarecum si rolul lui Ibaka, dar in special rolul principal al lui Durant, motiv pentru care merita toata aprecierea si eu sunt de parere ca astazi va face un nou meci mare impotriva celor de la Pacers, in special dupa ce a avut o performanta de 20+ de puncte in meciul trecut. 🙂

Pronostic: Dion Waiters over 14.0 @ 1.75 @ Unibet

Biletul Zilei : Reusesc cei de la Oklahoma surpriza?