Biletul zilei: Propunerile lui Vlad pentru NBA 30 octombrie


Biletul zilei: Propunerile lui Vlad pentru NBA 30 octombrie

Biletul zilei: Propunerile lui Vlad pentru NBA 30 octombrie

Aseara multi dintre noi au castigat sume semnificative de bani la Unibet si nu numai si nu pot decat sa ma bucur pentru acest lucru! 😀

Din pricina faptului ca voi fi plecat la munte in acest weekend, acest articol a venit mai devreme si nu analizez un meci sau un pronostic anume, cum as face-o de obicei, ci va las meciurile si cotele la imaginatia voastra sa le combinati dupa cum poftiti! (Eu personal o sa le joc toate single)

Meci

Pronostic

Cota

Cavaliers vs Heat

  Miami Heat +9.5

1.52

Hawks vs Hornets

Charlotte Hornets +9.5

1.52

Spurs vs Nets

San Antonio Spurs -12.5

1.69

76ers vs Jazz

Utah Jazz -4.5 

1.54

Cavaliers vs Heat:

  • LeBron James isi va intalni din nou formatia pe care a lasat-o sezonul trecut descoperita si gustul revansei pare sa fie din ce in ce mai imbietor pentru Wade, Bosh si restul jucatorilor din Miami.
  • Nu mai stim la care Cavs sa ne asteptam pe teren, cei dominanti din meciul cu Memphis sau cei care s-au lasat dominati la Chicago, insa avand in vedere ca si LeBron James este incert pentru acest meci si chiar daca va juca, o va face la un timp mai redus, mizam pe cei de la Heat care sunt dornici sa revina in playoff-ul NBA!

Hawks vs Hornets:

  • Mai poate duce Hawks in spate atatea meciuri fara infrangere? – Raspunsul este unul simplu, nu poate. Echipa chiar daca este in mare masura aceeasi pare sa-si fi pierdut o parte din vivacitatea sa si vor trebui sa se multumeasca cu o clasare pe podium in Conferinta de Est.
  • De cealalta parte, Hornets nu a aratat deloc rau in meciul de debut la Miami, impotriva unei echipe pe val si sunt de parere ca, Kemba Walker se va metamorfoza si va face un meci senzational impotriva unor Hawks obositi care se intorc dupa meciul din Madison Square Garden de noaptea trecuta.

Spurs vs Nets:

  • Cei de la San Antonio au aratat un baschet frumos in disputa cu o contra-candidata la titlu in meciul de deschidere – Oklahoma City Thunder, pe cand cei de la Nets au fost calcati in picioare de cei de la Chicago Bulls(care erau in postura de back-to-back), chiar la New York.
  • In concluzie, chiar daca este un spread destul de mare, sub nicio forma nu putem merge pe echipa celor de la Nets lipsita de inspiratie in defavoarea trupei dornice de razbunare a lui Gregg Popovich.

76ers vs Jazz:

  • Daca se poate asa ceva, cei din Philadelphia s-ar parea sa aiba un sezon chiar mai prost decat cel ce tocmai a trecut si nu le dau prea multe sanse impotriva celor de la Utah Jazz.
  • In meciul de debut, Jazz a pierdut meciul pe ultima suta de metri, ratand oportunitati vitale cand scorul era egal si acum sunt dornici sa faca instructie cu o echipa fragila si neexperimentata a celor de la 76ers.