Incepem si astazi un tur al agentiilor de pariuri din tara, pentru a vedea ce s-a mai pariat la noi. Astazi sunt primele partide din Liga Campionilor, care dupa doua luni de pauza revine cu faza optimilor de finala. Deasemenea, tot astazi, va avea loc si primul meci oficial din Romania in 2015, Pandurii – Dinamo, in Cupa Ligii. Mai avem meciuri din Anglia (ligile inferioare) si o partida din Finlanda.

La Casa Pariurilor, una dintre cele mai apreciate agentii de la noi din tara, cel mai pariat meci este cel dintre PSG si Chelsea, unde s-a pariat X2, la o cota de 1.49.

Biletul zilei: Primele meciuri din optimile Ligii.

casapari

 

In celalalt meci din Liga, Sahtior – Bayern, pariorii au mers pe 2 solist, la o cota de 1.42. Cea mai mare cota s-a pariat la partida din Cupa Ligii Romaniei, dintre Pandurii si Dinamo, unde s-a pariat 1 solist, la o cota de 2.60. S-a pariat si pe meciul din liga a doua din Anglia, Rotherham – Derby, 1 solist, la o cota de 2.05. In liga a treia din Anglia, s-a pariat pe partida dintre Notts County si Sheffield Utd, 2 solist, la o cota de 1.80.

La PublicBet, o alta agentie importanta din Romania, topul este dominat tot de partidele din Champions League.

Biletul zilei: Primele meciuri din optimile Ligii.

public

 

La partida dintre PSG si Chelsea, s-a pariat tot X2, la cota de 1.48, iar la Sahtior cu Bayern Munchen, s-a mers tot pe 2 solist, la o cota de 1.45. Aceste doua partide sunt singurele meciuri din top care se desfasoara astazi, in rest s-a pariat pe partide de maine, sau din week-end. La meciul dintre Schalke si Real Madrid, de maine, s-a pariat 2 solist, la o cota de 1.45, acesta fiind si cel mai pariat meci din top.

La Unibet, lucrurile nu stau foarte diferit, cu exceptia faptului ca la partida dintre Sahtior si Bayern, s-a mers pe o surpriza, pariindu-se 1 solist, la o cota de 8.90.

Biletul zilei: Primele meciuri din optimile Ligii.

unibet

 

 

La partida dintre PSG si Chelsea, s-a mers pe 2 solist, la o cota de 2.85. La meciul dintre Cardiff si Blackburn, din liga a doua a Angliei, s-a pariat 2 solist, la o cota de 2.65. Ultima partida din top 4 este cea dintre Whitehawk si Concord Rangers, pariata 1 solist la o cota de 1.90.

La Winmasters, sunt mai multe meciuri din top, care nu apar la celelalte agentii, singurele meciuri comune, fiind cele din Liga Campionilor.

Biletul zilei: Primele meciuri din optimile Ligii.

winmaters

 

PROFITA ACUM DE 100% BONUS pana la 200 RON! DEPUI 200 si pariezi cu 400!

 

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Thiem ori Goffin în semifinalele ATP Finals?! Thiem ori Goffin în semifinalele ATP Finals?!Salutare iubitori ai "sportului alb", ieri am avut parte de evoluții surprinzător de bune din partea celor considerați "outsideri" - trei din cele pa...
Biletul zilei – 17-11-2017 – Claudiu Hood Biletul zilei - 17 - 11 - 2017! 5 evenimente recomandate! Start la ora 14 00! Cotă totală 9.00! Avem 3 meciuri (GG) marca Hood!  Un Monaco în deplasare!  Un Porto acasă!  Pute...
Zverev vs. Sock pentru semifinalele ATP Finals Zverev vs. Sock pentru semifinalele ATP FinalsSalutare pariori, ziua de ieri a fost mult mai scurtă decât cea de alaltăieri deoarece s-au impus toți favoriții (trei dintre ei chiar în minim de s...