Biletul zilei - Premier League, etapa 30


In acest weekend vom avea parte de ultima etapa de Premier League pe luna Martie, urmand apoi meciurile internationale. Avem meciuri interesante in runda curenta, printre care si clasicul fotbalului englez, Liverpool vs Man United! Am ales pe biletul acestei runde trei partide, gradul de risc fiind unul mediu dupa parerea mea, iar cota finala este de aproximativ 3.39.

Southampton vs Burnley, sambata ora 17:00
Biletul zilei - Premier League, etapa 30

Primul meci de pe biletul acestei etape in Premier League o are ca mare favorita pe Southampton in fata lui Burnley. ”Sfintii” lupta pentru un loc de cupa europeana in continuare, pe cand oaspetii inca se chinuie sa iasa peste linia de plutire. Ma astept ca formatia gazda sa se impuna in meciul din aceasta dupa-amiaza, avand majoritatea argumentelor in favoarea lor. Asta nu inseamna insa ca va fi un meci floare la ureche pentru Soton.
Pronostic: 1 solist @ 1.45 la Unibet

Tottenham vs Leicester, sambata ora 17:00
Biletul zilei - Premier League, etapa 30

Cel de-al doilea joc de pe bilet se va desfasura tot astazi, incepand cu ora 17:00. Tottenham si Leicester City vor fi cele doua protagoniste, iar eu ma astept ca Spurs sa se impuna, fiind puse in joc trei puncte cruciale. Leicester este ca si retrogradata in mare masura si nu mai are pentru ce lupta, plus ca Tottenham este intr-o forma admirabila cand vine vorba de meciurile jucate pe propriul teren, reusind patru victorii si un egal in precedentele cinci partide de campionat in fata propriilor suporteri.
Pronostic: 1 solist @ 1.58 la Unibet

Liverpool vs Manchester United, duminica ora 15:30
Biletul zilei - Premier League, etapa 30

Atractia etapei vine de pe Anfield Road, acolo unde duminica dupa amiaza vom avea parte de clasicul fotbalului englez, intre Liverpool si Manchester United. Se anunta un meci pe cinste, un meci cat o finala, tinand cont ca cele doua sunt in lupta directa pentru locul patru. Cormoranii sunt cei mai in forma din Premier League, fara infrangere in 2015, pe cand United nu rupe gura targului la meciurile din deplasare, fiind doar a saptea in Anglia din acest punct de vedere. In cazul unui egal pariul va primi cota 1.00.
Pronostic: Liverpool DNB @ 1.48 la Unibet