Biletul Zilei : Prabusire drastica de cote in Detroit!


Biletul Zilei : Prabusire drastica de cote in Detroit!

Cei de la Hawks devin un pericol iminent pentru pariori in urmatoarele 7-8 etape, intrucat nu mai stim daca e bine sa pariem pe ei, daca vreun titular are chef de joc, daca antrenorul doreste sa odihneasca o data da si o data nu echipa si asa mai departe. Nu stiu ce sa zic, personal ca antrenor nu as face atata tam-tam si daca ar fi sa-mi odihnesc echipa poate as face-o pe o perioada putin mai lunga 3-4 etape sa las doar rezervele, fie sa joc cu 2/5 titulari meci de meci prin rotatie pana la finalul sezonului. Ideea asta de a odihni toti titularii si sa lasi rezervele sa-si dea viata pe teren e cu dus si intors, dar in fine, pacat ca nu am reusit sa profitam mai repede de cota uriasa a celor de la Detroit!

Biletul Zilei : Prabusire drastica de cote in Detroit! / Pistons@Hawks (2:30 AM)

Detroit-Pistons

Mai demult am avut o analiza la meciul dintre Detroit si Lakers pe care am pierdut-o la mustata din cauza indolentei celor de la Pistons care totusi aveau nevoie de acea victorie ca de aer si spuneam ca acela era cam ultimul tren. Ei bine, uite ca ei au reusit sa castige 4 meciuri la rand si sa se intoarca inapoi in coloana competitorilor la playoff. Dupa scenariul din meciul celor de la Hornets, se pare ca cei de la Hawks sunt in dispozitie de a face cadouri echipelor care inca mai trag pentru un loc in playoff si exista mare posibilitate ca acela sa se repete!

1) In primul si-n primul rand este evident ca daca niciun dintre titulari va juca pentru cei de la Hawks, banca lor va fi incredibil de fragila si subreda! Daca in meciul de la Hornets, Dennis Schroder a fost coarda principala in ofensiva celor de la Hawks si coordonatorul lor de joc, care se pare ca in seara nu va fi disponibil la randul sau din pricina unei accidentari. Sincer, chiar daca jucau cu lotul complet, i-am spus unui prieten de dimineata ca astazi as lua Detroit sau Golden State, deci cu ajutorul acestei scaderi incredibile de cote, misiunea mi-a devenit mult mai usoara!

2) La sfarsitul articolului va voi mai oferi inca 2 pronosticuri ce se bazeaza pe performantele a doi jucatori, care momentan isi dau viata pentru echipa din Motor City si isi doresc cu ardoare acel ultim loc de playoff! Este vorba de catre Reggie Jackson, de pe urma caruia am facut si niste banuti frumosi zilele trecute cand a inscris 31 de puncte si de colegul sau urias – Andre Drummond, de care nu stiu care dintre rezervele Atlantei va reusi sa treaca la noapte. Acesta a inscris chiar mai mult decat Reggie in meciul acela daca va vine sa credeti, chiar 32, iar in ultimele 6 meciuri, acesta are o medie de peste 21 de puncte pe meci!

3) Nu in ultimul rand, as dori sa mentionez forma de pe terenul propriu a celor de la Detroit Pistons, care este una de laudat! I-au invins pe Memphis,Chicago sau Toronto recent aici si din cate se pare le place enorm sa doboare echipe cu nume mari trecand de fiecare data de borna 100! Eu mizez in aceasta seara pe un spectacol ofensiv al celor din Detroit si pe faptul ca nu se vor opri niciun minut din atac! 😀  

Pronostic: Detroit Pistons -4.5 @ 1.85 @ Superbet

Pronostic: Detroit over 100.5 @ 1.85 @ Unibet

Pronostic: Reggie Jackson over 18.5 @ 1.72 @ Unibet

Pronostic: Andre Drummond over 15.5 @ 1.85 @ Unibet