Biletul zilei : Pariu pe marcatori in Champions League

Inca putin si incepe prima semifinala de Champions League si sunt sigur ca deja biletul zilei sta la loc de cinste in asteptarea meciului.

Meciurile de asemenea importanta de obicei atrag oamenii care nu pariaza in mod frecvent sa plaseze pariuri pe echipele lor favorite doar pentru a urmarii meciul cu mai mare intensitate. Asa ar trebuii sa fie tratate pariurile: un mod in care beneficiezi de o distractie, riscand ceva banuti. Intodeauna insa trebuie tratate cu responsabilitate si maturitate: pariati doar sume care vi le permiteti!

Andrei un cititor al siteului nostru ne-a trimis o un bilet la pariuri pe care l-a jucat dupa ce a vazut ofertele speciale prezentate de noi de la William Hill ( click aici sa vezi articolul) :

pariuBiletul zilei jucat de Andrei are o miza de 50$ pe cota 8.00 : Tevez si Ronaldo sa inscrie in meciul din aceasta seara!

Ii dorim mult noroc si sa ii iasa biletul jucat la pariuri, castigul total fiind de 400$. De asemenea el poate inchide pariul in cazul in care unul dintre cei 2 marcheaza pentru o suma mai mica, dar totusi in profit gratie optiunii de “Cash in” disponibila!

Pentru cei care sunt amatori de pariuri speciale, la fiecare meci de importanta majora, WilliamHill este de departe cea mai buna alegerele: cele mai mari cote si cele mai multe pariuri speciale!

williamhill

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

PONTURI Australian Open – provocare pentru Djokovic PONTURI Australian Open - provocare pentru Djokovic 22.01.2018Australian Open 🇦🇺 a ajuns la faza optimilor de finală și ne propune câteva meciuri extrem de interesante, în care cei considerați ...
Lista de recomandări – 21-01-2018 – Claudiu Hood Lista de recomandări - 21-01-2018! 15 evenimente menționate cronologic încât să vă fie ușor să le urmăriți!  Evenimentele sunt însoțite de pronostic atât în română cât și în engleză! Cota...
Biletul zilei – 21-01-2018 – Claudiu Hood Biletul zilei 21 Ianuarie 2018! Format din 4 evenimente! Casa de pariuri sportive online Netbet a implementat intervalele total goluri! Fapt ce mă bucură fiindcă vom folosi această platfo...