Biletul zilei: Olanda - Turcia, derby-ul serii


Dupa o zi de vineri in care, in mare masura, nu prea au fost surprize, ne pregatim si astazi pentru inca noua partide din preliminariile Euro 2016. Tot astazi se mai disputa partide de la turneele WTA si ATP de la Miami.

La Casa Pariurilor, una dintre cele mai apreciate agentii de la noi, cel mai pariat meci este derby-ul Olanda – Turcia, unde s-a pariat 1 solist, la o cota de 1.45.

Biletul zilei: Olanda – Turcia, derby-ul serii.

casap

Cea mai mare cota pariata este de 1.85, la partidele Bulgaria – Italia (2 solist) si Kazahstan – Islanda (2 solist). La partida Croatia – Norvegia, s-a pariat 1 solist, la o cota de 1.45. Din a doua liga din Spania, s-a pariat pe partida Valladolid – Albacete, 1 solist, la o cota de 1.60.

La PublicBet, tot partidele din preliminariile Euro 2016 sunt la putere.

Biletul zilei: Olanda – Turcia, derby-ul serii.

publicbe

Cea mai pariata partida este cea dintre Cehia si Letonia, unde s-a pariat 1 solist, la o cota de 1.20. Cea mai mare cota pariata astazi este la meciul de tenis, de la turneul ATP de la Miami, dintre T.Smyczek si JW Tsonga, unde s-a pariat 2 solist la o cota de 1.55. In meciul Olanda – Turcia, s-a pariat 1 solist, la o cota de 1.45. In rest, la fel ca si ieri, s-a pariat pe favorite.

La UniBet, s-a pariat mult pe o singura partida din preliminariile Euro 2016.

Biletul zilei: Olanda – Turcia, derby-ul serii.

unibet

S-a pariat X solist, la partida Israel – Tara Galilor, la o cota de 3.25. S-a pariat pe doua partide din ligile inferioare din Anglia. Peterborough – Coventry, 1 solist, la o cota de 2.00 si Macclesfield – Bristol Rovers, 2 solist, la o cota de 2.10. S-a pariat pe o partida din Scotia, Rangers FC – Cowdenbeath, 1 solist, la o cota de 1.20.

La Winmasters, partidele din preliminariile Euro 2016, sunt cele mai jucate.

Biletul zilei: Olanda – Turcia, derby-ul serii.

winmasPROFITA ACUM DE 100% BONUS pana la 200 RON! DEPUI 200 si pariezi cu 400!