Biletul zilei : OKC - Mavs, mai mult decat un meci


Salutari. Am luat o pauza de la NBA pana dupa All Star si sper sa auzim doar de castiguri. Daca Vlad a oferit deja pronosticurile sale pentru aceasta noapte, in care avem doar 2 meciuri, personal, vreau sa ma concentrez doar pe unul. Vorbim aici de meciul dintre OKC si Dallas, disputat pe terenul celor de la Thunder.

 

Biletul zilei : OKC – Mavs, mai mult decat un meci / Mavs @ Thunder

Biletul zilei : OKC - Mavs, mai mult decat un meci

Lupta pentru play-off continua pentru OKC in conditile in care intra in a 2-a parte a sezonului de pe locul 9 in Conferinta de Vest. Lucrurile vor deveni extrem de interesante daca Westbrook si Durant vor ramane sanatosi. Pentru ca daca o vor face-o, cu siguranta Thunder nu va arata play-off-ul. Insa este o singura problema. Si nu neaparat pentru Thunder, ci pentru Warriors. Ganditi-va daca Thunder ar termina pe 8 in Vest, ce duel am avea in primul tur de play-off :  Thunder vs..Warriors.

Revenind la meciul de astazi, ambele echipe au 6-4 in ultimele 10 meciuri, OKC avand 3 victorii consecutive. E acel duel de 50-50..un duel in care vom alege value-ul. Si am cateva argumente pentru asta.

E drept, n-ar trebui sa incep cu absenta lui Rondo, asa-i ? :))

Ei bine, faptul ca Stoudemire a venit la Mavs este doar inca un motiv sa cred ca cei de la Dallas vor sa castige titlul in acest an. De multe ori diferenta se face in momentul cand jucatorii vin de pe banca, nu in duelul titularilor. Pentru ca atat timp cat tu ai 10 jucatori de valoare aproximativ egala, e mult mai bine decat sa ai o echipa plina de superstaruri de partea cealalta. Sa ne gandim putin la lotul lui Mavs : Ellis, Nowitzki, Parsons, Chandler, Stoudemire. Sa vedem ce vine de pe banca : Barea ( un shooter excelent ) Aminu si Villanueva, 2 jucatori care sunt ,, forta pura ” acolo sub panou si Ibaka / Adams pot avea probleme in momentul in care Mavs are 4 oameni sub panou si Thunder doar 2..si lista poate continua cu Felton sau Harris.

Ok, sa va explic acum de ce cotele pe OKC sunt intre 1,40 si 1,50. Spre deosebire de alt sport, dupa statistici, din toate sporturile americane, in NBA conteaza cel mai mult terenul propriu. Si daca Mavs are echipa mai completa, Thunder are 2 individualitati care oricand pot exploda : Durant si Westbrook. Insa, aici mi se pare exact genul acela de meci in care daca una din individualitati daca nu joaca la nivel bun spre foarte bun, lucrurile incep sa scartaie. Iau gamble-ul asta. De ce nu l-as lua cand am o cota de 3,00 in spate? 🙂

Pronostic : Mavs @ 3.00 @ Sportingbet incl OT