Dupa un week-end plin de surprize in fotbal, incercam astazi sa ne revenim cu un tur al agentiilor de profil, pentru a vedea ce s-a mai pariat. Astazi sunt ultimele partide din etapele care s-au desfaurat in week-end. Spania, Italia, Romania si Turcia sunt doar cateva dintre tarile in care mai sunt meciuri de disputat.

La Casa Pariurilor, una dintre cele mai apreciate agentii de la noi, cel mai pariat meci de astazi este cel dintre Napoli si Sassuolo, pariat 1 solist, la o cota de 1.47.

Biletul zilei: Napoli favorita cu Sassuolo.

casapaeriui

 

Cea mai mare cota pariata astazi este la partida dintre Pandurii si CSU Craiova, unde s-a pariat 2 solist, la o cota de 2.50. Tot in Romania, s-a pariat 2 solist, la partida Ceahlaul – CFR Cluj, la o cota de 2.40. In Italia, la partida dintre Cagliari si Inter Milano, s-a pariat 2 solist, la o cota de 2.30. O alta cota mare pariata este la partida dintre Midtjylland si Odense, 1 solist, la o cota de 1.60. In rest, s-au mai pariat meciuri din Spania, Turcia, Portugalia, Cehia si liga a treia din Italia.

La PublicBet, gasim in top, doar patru meciuri care se disputa astazi, printre care si Napoli – Sassuolo, pariat 1 solist, la o cota de 1.50.

Biletul zilei: Napoli favorita cu Sassuolo.

public

 

La partida din Cehia, dintre Sparta si Pribram s-a pariat 1 solist, la o cota de 1.15, in timp ce la meciul dintre Boavista si FC Porto, s-a pariat 2 solist, la o cota de 1.25. In prima liga din Turcia, la partida dintre Fenerbache si Akhisar, s-a pariat 1 solist, la o cota de 1.25. In rest, s-au pariat meciuri din optimile de finala ale Ligii Campionilor, partide care se vor desfasura marti si miercuri, precum si la o partida din etapa viitoare din Bundesliga.

La online, lucrurile nu stau foarte diferit. La Unibet, cel mai pariat meci din top este partida dintre Levante si Granada, pariata 1 solist, la o cota de 2.20.

Biletul zilei: Napoli favorita cu Sassuolo.

unibet

 

La Napoli – Sassuolo, s-a pariat X, la o cota de 4.35. S-a pariat si un meci din tenis, de la turneul WTA de la Doha, Angelique Kerber – Victoria Azarenka, pariat 2, la o cota de 1.35. S-a pariat si pe meciul de miercuri din Liga Campionilor, Arsenal – AS Monaco, unde s-a “mers” pe o surpriza, 2 solist, la o cota de 8.00.

La o alta agentie online, Winmasters, apar aceleasi meciuri ca la celelalte agentii, cu exceptia faptului ca la partida dintre Boavista si Porto nu se mai poate paria in acest moment.

Biletul zilei: Napoli favorita cu Sassuolo.

winmasters

PROFITA ACUM DE 100% BONUS pana la 200 RON! DEPUI 200 si pariezi cu 400!

 

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Biletele Champions League – Europa League – Claudiu Hood Biletele săptămânii! Biletul Champions League - Cotă 2.06! Biletul Europa League - Cotă 2.65! Biletul combinat - Cotă 5.46! Toate 3 fiind propuse ieri seară în cadrul emisiunii Ponturi...
Lista de recomandări – 24-04-2018 – Claudiu Hood Lista de recomandări - 24-04-2018! 20 propuneri redactate cronologic precum v-am obișnuit în ultimii ani! Evenimentele sunt însoțite de pronostic atât în română cât și în engleză! Cota es...
Lista de recomandări – 23-04-2018 – Claudiu Hood Lista de recomandări - 23 Aprilie 2018! 20 pronosticuri redactate cronologic precum v-am obișnuit  în ultimii 13 ani! Meciuri ce se dispută între 15 30 și 23 45!  Evenimentele sunt însoți...