Biletul zilei MARTI 24 noiembrie - Dubla din Champions League


Biletul zilei MARTI 24 noiembrie – Dubla din Champions League

Cele doua partide pe care le-am ales pentru biletul zilei de marti 24 noiembrie se disputa in Champions League si au dupa parerea mea sanse foarte mari de reusita.

Prima partida despre care discutam se disputa in Grupa F – Arsenal vs Dinamo Zagreb.

Tunarii mai au sanse foarte mici la calificare insa nu depind doar de ei. Pentru ca Arsenal sa iasa din grupa, Olympiakos trebuie sa piarda cu Bayern in duelul de marti, Arsenal sa castige cu Zagreb iar in ultima partida din grupa Arsenal sa castige in Grecia la doua goluri diferenta datorita infrangerii din tur scor 2-3 pe Emirates. Primul pas pentru formatia lui Arsene Wenger in vederea calificarii in fazele eliminatorii trebuie facut marti seara iar singura varianta pentru englezi este victoria. In fata propriilor suporteri si intr-o foame mare de victorii, Arsenal este favorita certa marti seara. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Arsenal castiga la minim 2 goluri diferenta.

A doua partida despre care discutam se disputa in Grupa H – Lyon vs Gent.

Francezii ocupa ultimul loc in grupa H dupa un parcurs foarte slab alcatuit din 3 infrangeri si un singur rezultat pozitiv, 1-1 chiar cu Gent in deplasare in partida tur. Lyon isi poate continua parcursul in Europa League insa are nevoie de doua victorii in ultimele 2 partide si ca Gent sa mai obtina doar un singur punct in ultimele 2 etape ale grupei. Avand in vedere ca pe teren propriu francezii evolueaza foarte bine, ma astept ca Lyonul sa faca primul pas spre ocuparea locului 3 in grupa chiar marti. Gent este o formatie buna care isi cunoaste limitele si incearca sa obtina maximum din fiecare duel insa calitatea este de partea francezilor. Ma astept la o partida dominata de francezi in ciuda problemelor si tensiunilor din hexagon. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Lyon castiga.

Cele doua evenimente au o cota cumulata de 2.65. Biletul zilei este mai jos si va urez multa inspiratie in alegerea evenimentelor de pe biletul dumneavoastra!!!

biletul zilei