Biletul zilei : Luna noua, profit nou


Salutari, Curry aici. De azi e nou totul pentru mine. 1 martie, incepe primavara oficial, incepe parca si un nou ,, suflu ” pentru mine dpdv al pronosticurilor.  O sa tin o statistica in ceea ce privesc pronosticurile, fiecare meci va fi notat cu o miza de 10u, la final de luna trebuie sa iesim in profit. Pentru astazi :

Biletul zilei : Luna noua, profit nou / Clippers @ Bulls

clipp

No Rose, no Griffin..

Pe cine avantajeaza asta ?Pe Clippers. Surprinzator, fara el, Clippers face meciuri bune in conditile in care lumea se astepta sa piarda pe linie. Ma intreba Vlad ce parere am de meciul asta, i-am zis ca bate Bulls. Nu am neaparat o groaza de argumente. E pe feeling. Si nu e pe feeling-ul fanului ala al echipei, ci pur si simplu e pe feeling. Insa vad asta la capatul unui meci cu multe, multe puncte si tocmai de aceea recomandarile mele pentru acest meci sunt :

1. J.J Reddick ( LAC ) peste 15,5 puncte @ 1.83

reddi

Il lasi liber, ti-a facut felul. E mic, se misca repede, are un sut absolut demential. E supra-numit silent assasin de fanii fenomenului. Nu stii ce si de unde te loveste. Linia este setata la 15,5 puncte. Hmm..5 aruncari de 3 puncte pentru Reddick intr-un meci n-ar insemna mare filozofie. Ii ,,setam ” linia la 3 de 3. = 9 puncte. 3-4 puncte vin din libere, = 12-13. + ..nu mai da el un cos de 2? 🙂 Nu e asa grea matematica. Teoretic, linia ar fi trebuit sa fie mai ridicata. Insa il va avea in match-up pe Butler, un jucator extrem de bun in defensiva. Butler are carente insa atunci cand da de jucatori mai mici de statura cand vine vorba de aparare. Daca trebuie sa il apere pe LeBron, il limiteaza. Daca trebuie sa il apere pe Reddick, are probleme. Nu si pe atac..ceea ce ma duce la pronosticul 2.

2. Jimmy Butler ( CHI ) peste 21,5 puncte @ 1.83

NBA: Chicago Bulls at Minnesota Timberwolves

Shooter bun de la distanta de ceva timp incoace, match-up cu un om mic pe faza ofensiva, il domina din toate punctele de vedere daca vorbim de duel fizic, 3 treite, 5-6 patrunderi, 4-5 jump shot-uri si linia de 21,5 puncte n-ar trebui sa fie o problema pentru Jimmy. Si sa nu uitam faptul ca de multe ori cand absenteaza Rose, Jimmy isi asuma rolul aruncarilor decisive, deci, multe din punctele lui Jimmy sunt posibile sa vina pe final de meci.

3. Joakim Noah ( CHI ) peste 9,5 puncte @ 1.83

noah

Eh, asta mi se pare mai ,, lejereanu ”.  Nu-mi pasa ca e DeAndre acolo in match-up cu el, la fel cum nu imi pasa nici ca media lui Noah este de 7.6 puncte. E acel gen de meci in care Noah o sa iasa la ,, suprafata ” . La fel ca si Butler, isi asuma de multe ori rolul de lider al echipei in ideea in care este un psiholog foarte, foarte bun. De foarte multe ori aduna echipa in jurul sau si 3-4 lay-up-uri reusite + ceva aruncari libere reusite pentru Joakim nu mi se par extraordinar de multe.

 

Biletul zilei : Luna noua, profit nou / Cavs @ Rockets

Cu LeBron care se intoarce la acest meci, avem parte de aceeasi poveste ca si in meciul dintre Heat si Pelicans. Un jucator care este la un nivel de-a dreptul extraordinar, insa care chiar daca va marca multe puncte, nu isi va depasi media. Nici aici nu vom vorbi de o favorita certa, ci de punctele marcate pe jucator.

1. LeBron James ( CLE ) sub 28,5 puncte @ 1.83

Cleveland Cavaliers v New Jersey Nets

Dupa cum spuneam mai sus, LeBron vine dupa o accidentare usoara si nu il vad facand mare lucru aici. ,, Mare lucru ” insemanand un meci de 30 + . Am avut de multe ori incredere in James in ultimele meciuri ale lui Cavs si consider sa cred ca Cavaliers e principala favorita la titlu alaturi de Warriors, insa uitandu-ma la match-up-ul cu Ariza..

Hmmm…Trevor e vulpoi batran. Si stie cum sa il limiteze pe LeBron, pentru ca un lucru e clar, e aproape imposibil de oprit LeBron. Limitat? Da. De vazut daca LeBron va juca si ,, 2 ” , acolo unde l-ar avea in match-up pe Harden.

2. Kevin Love ( CLE ) peste 18,5 puncte @ 1.83

kevin

Se ia una bucata ,, shooter ” sanatos, se puna in duel cu Motiejunas, un alt shooter, insa unul care pe aparare are lipsuri, se pune linia la 18,5 puncte si se zice ,, Multumesc, bookmakerilor ! „. Pentru ca altfel nu am cum sa rezum aceasta linie. Pot pune pariu ca 5 aruncari de 3 va avea Love in acest meci, si alea reusite. Pentru ca Motiejunas nu este cel mai bun aparator din liga. Este un jucator decent si atat cand vine vorba de aparare. Si in momentul in care ii lasi putin spatiu lui Love, te-a ars.

3. James Harden ( HOU ) peste 26,5 puncte @ 1.83

harden

Un nou win lejer ar trebui sa fie aici. Match-up cu Smith, Harden mult mai rapid, tehnic si un shooter mai bun decat Smith. Cred ca Harden nu va marca 30 azi, ci 40 +. Il ,, obliga ” duelul pe care il are in fata. E mult mai greu sa-l aperi pe Smith decat sa il ,, ataci ” . 2-3 schimbari de directie de la Harden + pull-up jumper din fata lui si s-a dus…splash ! 🙂

Sa auzim doar de bine !!

* Cote preluate de la PaddyPower.