Incepem si astazi un tur al agentiilor de pariuri din tara pentru a vedea ce s-a mai pariat. Este o duminica plina de meciuri, marile campionate propun meciuri extrem de interesante. Avem si primul derby in Romania, liderul intalnind Rapidul.

La Casa Pariurilor, cel mai pariat meci este cel dintre Lyon si Nantes, pariat 1 solist, la o cota de 1.50.

Biletul zilei: Liderul din Romania favorit in fata Rapidului.

casapar

 

Cea mai mare cota pariata astazi este la partida dintre Fiorentina si AC Torino, unde s-a pariat 1 solist, la o cota de 1.80. Cote mari pariate astazi se gasesc si la partidele Verona – AS Roma 2 (1.75) si Everton – Leicester 1 (1.75). Liderul din Spania, Real Madrid, se poate desprinde la patru puncte de Barcelona daca invinge in deplasarea de la Elche. Astfel, la partida dintre Elche si Real Madrid s-a pariat 2 solist, la o cota de 1.20. S-au mai pariat meciuri din Romania, Germania si Franta.

La PublicBet, o alta agentie apreciata de la noi, cel mai pariat meci este cel dintre Elche si Real Madrid, unde s-a pariat 2 solist, la o cota de 1.22.

Biletul zilei: Liderul din Romania favorit in fata Rapidului.

publicb

 

Cea mai mare cota pariata astazi la PublicBet, este la partida dintre Lyon si Nantes, pariat 1 solist, la o cota de 1.60. S-a mai pariat 1 solist, la partidele dintre Milan si Cesena (1.50) si Villareal – Eibar (1.40). La partida dintre Wolfsburg si Hertha s-a pariat 1 solist la o cota de 1.35. S-a mai pariat pe partida Steaua – Rapid, 1 solist, la o cota de 1.27.

La UniBet, lucrurile stau diferit fata de offline, in top patru gasim doua partide care nu apar la offline.

Biletul zilei: Liderul din Romania favorit in fata Rapidului.

unibet

 

 

Cota cea mai mare pariata din top, este la partia dintre Wolfsburg si Hertha, pariata X, la o cota de 5.20. S-a mai pariat doua partide din Anglia, Everton – Leicester 1 (1.80) si Southampton – Liverpool 1 (2.60). La partida dintre Willem Tilburg si Ajax, s-a pariat 2 solist, la o cota de 2.15.

La o alta agentie online din tara, Winmasters, apar toate meciurile de astazi din Romania, precum si partide din Spania si Anglia.

Biletul zilei: Liderul din Romania favorit in fata Rapidului.

winmas

PROFITA ACUM DE 100% BONUS pana la 200 RON! DEPUI 200 si pariezi cu 400!

 

 

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

PONTURI Australian Open – Halep în turul III PONTURI Australian Open - Halep în turul III 19.01.2018Australian Open 🇦🇺 rămâne un "vis interzis" pentru două din sfert-finalistele de anul trecut - iberica Garbine Muguruza-Blanco (eliminată ...
Biletul de weekend – Claudiu Hood Biletul de weekend - 20-21 Ianuarie 2018! Format din 5 evenimente dragi prieteni! Avem o cotă totală 5,06 ce în opinia mea are șanse de reușită destul de mari! Vă recomand să profitați Li...
PONTURI Australian Open – Rafa spre “optimi” PONTURI Australian Open - Rafa spre "optimi" 19.01.2018Australian Open 🇦🇺 a "sărăcit" astăzi de câțiva dintre favoriți printre care americanul Sam Querrey (învins de Marton Fucsovics), ibericul...