Biletul zilei : LeBron are ceva personal cu mine..


Ca altfel nu inteleg..

Cand imi e lumea mai draga, hop nu joaca cu Pacers. Nu doar el, ci si Irving. In meciul precedent vs Knicks, dupa ce au avut + 32, au batut abia la 14. Dupa ce am pus-o pe Bulls pe lista echipelor care nu o sa mai pariez ceva timp, acum o sa fie si Cavs.

Meh..

7 meciuri la noapte, 1 l-a luat Vlad, 1 o sa-l iau eu.

Biletul zilei : LeBron are ceva personal cu mine.. / Pistons @ Wizards

pistons

Nu ar fi prima ora..

Prima oara cand Pistons porneste intr-un oarecare dezavantaj al bookmakerilor intr-o disputa cu Wizards. Si de data asta cred ca se inseala din nou. Pentru ca vorbim de un Wizards fara Beal. Sincer, nu cred in teoria cum ca s-ar intoarce astazi.

beal

Sunt convins ca cei din Detroit nu au renuntat inca la lupta pentru play-off si asta se vede din daruirea cu care joaca la fiecare meci.  Ce m-ar putea ingrijora doar la acest meci este..faptul ca au jucat 2 reprize de prelungiri cu Knicks. Nu faptul ca au pierdut..asta e, se mai intampla, insa acele 2 reprize de prelungiri…

Mhmm.

Ca in rest, nu vad de ce nu ar avea sanse excelente aici Pistons. L-am vazut pe Nene aseara in duelul cu Noel. In momentul cand Nene da de o alta ,, bestie ” langa el, incepe sa se precipite. A luat ieri un capac de toata frumusetea si nu mai stia pe ce lume e. Azi nu are o bestie in match-up acolo sub panou ci..2 ! Monroe si Drummond sunt gata sa-si apere ,, teritoriul de 3 secunde ” ca intotdeauna.  Probleme pentru Wizards ar fi si daca cei Humpries si Pierce, doi jucatori care sunt incerti pentru meciul de astazi ar absenta. Pentru ca problemele s-ar ..tripla acolo pentru echipa din capitala.

In ceea ce privesc match-up-urile pentru aceasta partida, repet, unde cred ca se va decide partida, va fi acolo sub panou. Daca Drummond & Monroe isi fac treaba si Augustin marcheaza / paseaza cum o face de obicei, Pistons castiga aici.

Pronostic : Pistons @ 2,50 @ William Hill