Biletul zilei la pariuri vineri 9 octombrie 2015


Biletul zilei la pariuri vineri 9 octombrie 2015

Biletul zilei 9.10.2015 – Cota 6.50 la Bet365

#

Eveniment

Pronostic

Cota

Competitie

1

Elvetia – San Marino

Elvetia cu H -4.5

1.50

Calificari, Euro 2016

2

Muntenegru – Austria

GG

2.00

Calificari, Euro 2016

3

Slovacia – Belarus

1 solist

1.55

Calificari, Euro 2016

4

Slovenia – Lituania

1 solist

1.40

Calificari, Euro 2016

Joaca acest bilet LEGAL si in SIGURANTA la Bet365 cu 200 ron bonus

Cel mai dezechilibrat duel de pe Biletul zilei la pariuri vineri 9 octombrie 2015 este cel dintre Elvetia si San Marino. Dupa 5 victorii consecutive in Grupa E, elvetienii au pierdut runda trecuta cu Anglia, scor 2-0, ne asteptam la mai mult din partea lor, cel putin un gol marcat mai ales ca britanicii erau deja calificati. Despre oaspeti nu se pot spune prea multe, nu au castigat niciun meci, au un singur gol marcat si 27 primite. In mansa tur, Elvetia a castigat cu 4-0, acum ne asteptam la o ploaie de goluri ia poarta san-marinezilor.

Meci decisiv pentru Muntenegru cu Austria in seara asta, gazdele sunt la doar un punct de locul 3 si la trei de pozitia secunda. Austriecii sunt deja calificati, au 22 de puncte si nu mai au cum sa pierda pozitia de lideri, dar asta nu inseamna ca nu vor juca, ne-au demonstrat-o cu Suedia, cand au reusit un 4-1 in deplasare. Din partea echipei lui Branko Brnovic cu siguranta vom vedea o atitudine ofensiva pentru ca nu mai are nimic de pierdut iar la austrieci sunt jucatori foarte buni in ofensiva ce pot face diferenta pe contraatac.

Belarus face deplasarea in Slovacia cu un moral scazut pentru ca nu mai are sanse la calificare, de acest lucru pot profita slovacii care cu o victorie isi asigura matematic locul 2 in Grupa C, o grupa foarte grea din care mai fac parte echipe foarte tari precum Spania sau Ucraina. Daca Slovacia castiga acest meci si pierde in ultima etapa, iar Ucraina, contracanditata la pozitia secunda, castiga ultimele 2 jocuri, cele 2 formatii ar fi la egalitate de puncte, insa in avantaj ar fi slovacii care au rezultate directe mai bune (victorie in deplasare si 0-0 acasa).

Lituanienii isi joaca ultima sansa la locul 3 in seara asta cu Slovenia, chiar daca sansele sunt mici este de apreciat ca o echipa cu jucatori slabuti a ajuns cu 2 etape inainte de finalul campaniei inca sa spere la podium. Slovenii pe de alta parte cu un succes ar face 15 puncte asigurandu-si astfel prezenta la baraj, la locul 2 e greu sa mai ajunga pentru ca Elvetia are program usor.