Biletul zilei la pariuri vineri 4 decembrie 2015


Biletul zilei la pariuri vineri 4 decembrie 2015

Biletul zilei 4.12.2015 – Cota 4.50 la Sportingbet

#

Eveniment

Pronostic

Cota

Competitie

1

Schalke – Hannover

1 solist

1.54

Germania, Bundesliga

2

CFR – Concordia

GG

1.90

Romania, Liga 1

3

Alkmaar – Den Haag

Peste 2.5

1.53

Olanda, Eredivisie

Joaca acest bilet LEGAL si 100% in SIGURANTA la Sportingbet cu 200 RON bonus

A venit momentul spunem noi pentru Schalke sa obtina victoria dupa 5 etape de seceta mai ales ca adversarul este unul modest, Hannover este pe locul 14 la 4 puncte de retrogradare. „Minerii” pot gasi scuze pentru rezultatele slabe din ultima perioada, in precedentele 3 etape au jucat cu Leverkusen, Bayern si Dortmund. Cu un succes in seara asta Schalke poate urca pana pe locul 4, cel putin pana se vor juca si celelalte dueluri de sambata si duminica din Bundesliga. In sezonul trecut dar si acum 2 sezoane cele doua combatante si-au impartit viictoriile pe teren propriu, acum inca un succes al gazdelor este foarte probabil daca tinem cont de lotul mai valoros al „albastrilor” dar si de faptul ca dupa mult timp echipa lui André Breitenreiter are doar 2 accidentati.

CFR Cluj si Concordia au mare nevoie de puncte in acest final de an, gazdele pentru a prinde ultimul loc de play-off iar oaspetii pentru a avea o misiune cat mai usoara in play-out. Clujenii nu au mai reusit o victorie de 4 etape in timp ce la ilfoveni situatia e si mai grava, ei nu au castigat de 5 runde. Deplasarile nu au fost punctul forte al celor din Chiajna, in 10 deplasari au reusit doar un succes. Ardelenii pornesc clar cu prima sansa la cele 3 puncte insa forma de moment fiind destul de slaba o sa mizam pe goluri, Concordia a aratat la ultima etapa cu Viitorul ca poate ataca si pune mari probleme.

Am adaugat pe Biletul zilei la pariuri vineri 4 decembrie 2015 si prima partida din etapa cu nr. 15 din Eredivisie, Alkmaar vs Den Haag. Gazdele au un parcurs mult mai slab decat in sezonul trecut, sunt abia pe locul 10 la 5 puncte de play-off-ul pentru Europa League. Cele doua au un golaveraj negativ, nimic surprinzator in Olanda, in afara de primele clasate putine se pot lauda cu o aparare buna. In intalnirile directe din campionatul trecut am avut parte de minim 4 goluri si goluri la ambele porti, speram la goluri multe si astazi.

Statistica decembrie biletul zilei

Evenimente: 5W 4L

Bilete: 1W 2L, cota medie 5.13