Biletul zilei la pariuri sambata 21 noiembrie 2015


Biletul zilei la pariuri sambata 21 noiembrie 2015

Biletul zilei 21.11.2015 – Cota 4.60 la Sportingbet

#

Eveniment

Pronostic

Cota

Competitie

1

Chelsea – Norwich

1 solist

1.36

Anglia, Premier League

2

Everton – Aston Villa

1 solist

1.53

Anglia, Premier League

3

Real Madrid – Barcelona

GG

1.42

Spania, Primera Division

4

Mattersburg – Rapid Viena

GG

1.55

Austria, Bundesliga

Joaca acest bilet LEGAL si 100% in SIGURANTA la Sportingbet cu 200 RON bonus

Chiar si in forma de acum Chelsea nu prea are cum sa se incurce de Norwich o nou-promovata care nu a impresionat cu nimic pana acum, si care va lupta pentru evitarea retrogradarii. De lipsa de valoare nu poate fi vorba la echipa condusa de Mourinho, cu aproape acelasi lot s-a castigat campionatul in sezonul trecut fara prea multe emotii. Daca „albastrii” nu treceau prin aceste momente dificile cu siguranta cota pentru victoria lor nu ar fi trecut de 1.10-1.15, astfel avem o cota destul de buna ce merita adaugata pe Biletul zilei la pariuri sambata 21 noiembrie 2015.

Un alt solist din Premier League este Everton care joaca cu ultima clasata, Aston Villa. In meciurile cu echipe de top Everton si-a aratat limitele, insa cand a intalnit echipe mult mai slabe si pe teren propriu de cele mai multe ori s-a impus. Ultimele confruntari directe au fost spectaculoase cu minim 3 reusite, in sezonul trecut „caramelele” s-au impus fara emotii cu 3-0 pe Goodison Park. Villa arata foarte slab cu un singur succes in 12 runde nu avem cum sa le dam sanse pentru a obtine macar un punct din aceasta deplasare.

Real Madrid vs Barcelona reprezinta principala atractie a zilei, nu doar pentru spectatori dar si pentru pariori! Se intalnesc cele mai valoroase echipe din lume, cu cei mai buni jucatori si cei mai multi fani, indiferent daca iti place sau nu fotbalul acest duel nu trebuie ratat. In ultimele 18 confruntari directe pariul „gol-gol” a fost castigator asta pentru ca ofensiva celor doua in ultimii ani a fost de 5 stele. Chiar si fara Messi titular Suarez si Neymar isi pot face bine treaba iar de partea cealalta Ronaldo asteapta sa fie servit de colegii lui.

Ne asteptam la goluri si de la Mattersburg cu Rapid Viena, gazdele pot profita de forma slaba a oaspetilor care au o singura victorie in precedentele 5 etape. Nu e de mirare ca Rapid porneste cu prima sansa la victorie desi joaca in deplasare si dupa cum spuneam traverseaza o forma mai slaba, Mattersburg este cunoscuta ca o formatie pe care nu te poti baza. Cel mai simplu pariu este pe goluri, gazdele au aratat bine in ofensiva nu putem spune acelasi lucru de aparare care este usor de depasit.

Statistica noiembrie biletul zilei

Evenimente: 50W 2V 17L

Bilete: 7W 13L, cota medie 5.47