Biletul zilei la pariuri sambata 14 noiembrie 2015


Biletul zilei la pariuri sambata 14 noiembrie 2015

Biletul zilei 14.11.2015 – Cota 5.80 la Sportingbet

#

Eveniment

Pronostic

Cota

Competitie

1

Ucraina – Slovenia

1 solist

1.55

Baraj Euro 2016

2

SuediaDanemarca

1 solist

2.25

Baraj Euro 2016

3

RusiaPortugalia

1 DNB

1.66

Amical

Joaca acest bilet LEGAL si 100% in SIGURANTA la Sportingbet cu 200 RON bonus

Ucraina cu mai mult noroc putea fi acum calificata direct la Euro 2016, de pe cel mai bun loc 3 daca ar fi castigat meciul cu Spania din ultima runda, atunci a ratat foarte multe ocazii, de Gea a facut minuni si a demonstrat ca e cel mai bun portar spaniol din acest moment. Chiar si asa situatia nu este foarte grava pentru ucraineni pentru ca au dat la baraj de un adversar accesibil, este vorba de Slovenia. Oaspetii acestei intalniri au terminat cum era de asteptat pe pozitia a 3-a intr-o grupa in care Anglia si Elvetia au facut legea.

Cel mai tare meci din acest baraj de calificare la Euro 2016 si de pe Biletul zilei la pariuri sambata 14 noiembrie 2015 este cu siguranta cel dintre Suedia si Danemarca vedetele echipelor fiind Ibrahimović respectiv Eriksen. Pentru danez mai sunt sanse sa mai prinda alte turnee finale insa pentru Zlatan este ultima sansa sa mai faca show cu nationala tarii sale la nivel inalt. Danemarca a dezamagit foarte mult in grupe, sa termini sub Albania nu este acceptabil, practic pozitia secunda a fost ratata la ultimele 3 partide. Nici Suedia nu putem spune ca a impresionat dar macar a avut adversari dificili, singurele infrangeri venind cu echipe care s-au calificat direct, Austria si Rusia.

Doua dintre fostele adversare a echipelor despre care am vorbit mai sus, Rusia si Portugalia, se intalnesc de la 16:00 intr-un amical. Se anunta un meci la discretia gazdelor, nu stim cat de tare se vor implica vedetele oaspetilor pentru ca nu evolueaza in fata proprilor fani, iar acest lucru am vazut ca este foarte important, in majoritatea partidelor amicale disputate in perioada asta intre echipele natioanele, gazdele s-au impus. Cele doua s-au intalnit in preliminariile pentru CM din Brazilia de anul trecut, atunci fiecare reprezentativa si-a castigat jocul de acasa.

Statistica noiembrie biletul zilei

Evenimente: 34W 2V 11L

Bilete: 5W 8L, cota medie 5.48