Biletul zilei la pariuri sambata 10 octombrie 2015


Biletul zilei la pariuri sambata 10 octombrie 2015

Biletul zilei 10.10.2015 – Cota 7 la Unibet

#

Eveniment

Pronostic

Cota

Competitie

1

Kazakhstan – Olanda

Gol in ambele reprize

1.67

Calificari, Euro 2016

2

Andorra – Belgia

Peste 3.5

1.52

Calificari, Euro 2016

3

CehiaTurcia

GG

1.92

Calificari, Euro 2016

4

Israel – Cipru

1 solist

1.47

Calificari, Euro 2016

Joaca acest bilet LEGAL si in SIGURANTA la Unibet cu 150 ron bonus

Olanda este foarte aproape sa piarda calificarea la Europeanul din Franta, chiar daca isi castiga ultimele 2 meciuri sta la mana rezultatelor obtinte de turci pentru locul 3. Este insa de datoria lui Danny Blind sa-si motiveze jucatorii sa castige ultimele 2 partide pentru a mai spera la baraj, mai ales ca in seara asta joaca cu o echipa mult inferioara pe care in tur batavii au reusit sa o intoarca de la 0-1 la pauza, marcand de 3 ori in repriza secunda. In mod normal ar trebui sa vedem goluri in ambele reprize, oaspetii atacand din primul minut pentru ca nu mai au nimic de pierdut, dar si gazdele care vor sa termine grupa cu macar un succes.

Belgienii se duc in Andorra sa-si asigure matematic calificarea, in cazul unei victorii ar face 20 de puncte si ar avea cu o etapa inainte de final cu 4 mai multe decat ocupanta locului 3. Selectioana Andorrei este formata din jucatori amatori care nu au obtinut niciun punct pana acum si au incasat „doar” 30 de goluri. E o diferenta uriasa intre cele doua echipe, toti jucatorii gazdelor valoreaza in jur de 100k euro iar lotul belgienilor peste 250 mil. euro. In tur a fost 6-0 pentru De Bruyne si compania, acum vedem cel putin 4 reusite.

Turcia depinde doar de ea pentru a termina Grupa A pe locul 3, mai ales ca intalneste diseara o echipa relaxata, Cehia are 19 puncte si nu mai poate pierde calificarea directa la Euro. Turcii au si un moral bun, vin dupa un 3-0 clar in fata olandezilor acum o luna. Cota oaspetilor a inceput sa scada tot mai mult, a ajuns de la 3.40 la 2.88, este normal sa se intamle acest lucru, multa lume mizeaza pe un X2 la acest meci. Cehia insa nu se va lasa pur si simplu batuta acasa in fata suporterilor, mai ales ca marcheaza destul de mult,  in 4 din ultimele 5 meciuri disputate de cehi s-au marcat peste 2.5 goluri.

Singurul solist de pe Biletul zilei la pariuri sambata 10 octombrie 2015 este Israel care primeste vizita cipriotilor. Israel ocupa locul 3 si are doar 2 puncte avans fata de Bosnia & Herzegovina, asta inseamna ca orice pas gresit in aceste momente ii poate costa calificarea la baraj. Matematic chiar si Cipru mai are sanse la pozitia a 3-a, e la 4 puncte in spatele adversarei de diseara, insa pe langa cele 2 victorii necesare in ultimele 2 etape tot ar sta la mana celorlalte rezultate.