Biletul zilei la pariuri miercuri 18 noiembrie 2015


Biletul zilei la pariuri miercuri 18 noiembrie 2015

Biletul zilei 18.11.2015 – Cota 5.60 la Unibet

#

Eveniment

Pronostic

Cota

Competitie

1

Bradford – Aldershot

1 solist

1.45

FA Cup

2

GoiasCoritiba

GG

2.35

Brazilia, Serie A

3

Wawrinka – Ferrer

Wawrinka

1.67

Turneul Campionilor

Joaca acest bilet LEGAL si 100% in SIGURANTA la Unibet cu 150 RON bonus

Bradford nu a reusit sa se impuna la Aldershot in deplasare pentru a trece de prima faza a Cupei Angliei asa ca in seara asta va fi o rejucare. Trupa gazda porneste clar cu prima sansa pentru care un lot mai valoros ce evolueaza intr-o liga superioara, League One, cu sanse bune pentru a prinde play-off-ul. Echipa oaspete este mult mai slab cotata fiind tocmai in liga a 5-a, unde nici acolo nu o duce prea bine avand o singura victorie in ultimele 5 runde. In mod normal trebuie sa vedem o victorie a gazdelor, care dispun de mai multe resurse.

Prima liga din Brazilia se apropie de final iar Goias si Coritiba sunt in mare pericol de a retrograda. Gazdele pornesc cu prima sansa la victorie, e normal, joaca pe teren propriu iar oaspetii nu au mai castigat de 7 etape. Noi credem insa ca cei de la Coritiba pot pune probleme in acest meci, chiar daca nu au mai castigat de mult timp in 4 din ultimele 5 runde au marcat minim un gol, iar adversara de astazi nu are o aparare prea buna. Adaugam pe Biletul zilei la pariuri miercuri 18 noiembrie 2015 pariul „GG” care are o cota foarte mare daca tinem cont de nevoia disperata a celor doua dupa puncte.

Daca oferta e slaba pe fotbal ne orientam catre tenis acolo unde avem mai multe optiuni, in special de la Turneul Campionilor. Wawrinka si Ferrer isi disputa ultimele sanse de a trece de grupe, ambii au pierdut in prima runda asa ca inca o infrangere pentru oricare ar fi egala cu o eliminare. La general spaniolul are mai multe victorii in confruntarile directe insa de ceva timp elvetianul a inceput sa-si arata clasa si a castigat 3 din ultimele 4 dueluri.

Statistica noiembrie biletul zilei

Evenimente: 42W 2V 15L

Bilete: 6W 11L, cota medie 5.46