Biletul zilei la pariuri miercuri 13 aprilie 2016


Biletul zilei la pariuri miercuri 13 aprilie 2016

Biletul zilei 13.04.2016 – Cota 5.32 la Netbet

# Eveniment Pronostic Cota Competitie
1 Crystal Palace – Everton GG 1.80 Anglia, Premier League
2 Atletico Madrid – Barcelona GG 1.80 Liga Campionilor
3 Benfica – Bayern 2 solist 1.64 Liga Campionilor

Joaca acest bilet LEGAL si 100% in SIGURANTA la Netbet cu 200 RON bonus

Astazi in Premier League se intalnesc doua echipe ce traverseaza o forma foarte slaba, Crystal Palace abia etapa trecuta a reusit prima victorie dupa 14 runde de seceta iar Everton vine dupa 3 infrangeri si un egal. Daca de la gazde ne-am fi asteptat sa fie atat de jos in clasament nu putem spune acelasi lucru despre „caramele” care sunt tocmai pe locul 14, desi conducatorii i-au setat ca obiectiv antrenorului un loc in primele 8. Greu de dat un pronostic de tip 1×2, cel mai bine mizam pe goluri, un „ambele marcheaza” are o cota foarte buna si merita adaugat pe Biletul zilei la pariuri miercuri 13 aprilie 2016.

Atletico Madrid a obtinut un rezultat destul de bun in partida tur cu Barcelona, chiar daca a piercut cu 1-2 este important ca a reusit sa dea gol in deplasare, astfel ca acum o victorie cu 1-0 a trupei conduce de Simeone ar fi suficienta pentru a trece mai departe. Chiar daca Barca vine dupa 2 infrangeri in La Liga nu inseamna ca madrilenii vor avea o misiune usoara, mai ales ca acum vor fi nevoiti sa atace iar tripleta MSN va avea mai multe spatii pe contraatac.

Bayern are un avantaj minim in fata celor de la Benfica dupa jocul din Germania, desi nemtii au deschis rapid scorul si au dominat partida nu au reusit marca mai multe goluri. Daca bavarezii reuseau sa ia un avantaj mai mare acum o saptamana am fi evitat sa mai mizam pe ei asta seara, e adevarat ca si la un egal campioana Germaniei ajunge in semifinale, insa nu credem ca elevii lui Guardiola vor sa aiba emotii si vor incerca sa castige si in Portugalia.

Statistica aprilie

Evenimente: 20W 18L

Bilete: 3W – 8L, cota medie 5.24