Biletul zilei la pariuri marti 27 octombrie 2015


Biletul zilei la pariuri marti 27 octombrie 2015

Biletul zilei 27.10.2015 – Cota 5 la Sportingbet

#

Eveniment

Pronostic

Cota

Competitie

1

Sheffield Wed – Arsenal

GG

1.83

Cupa Ligii Angliei

2

Wolfsburg – Bayern

GG

1.60

Cupa Germaniei

3

Bologna – Inter

2 solist

1.72

Italia, Serie A

Joaca acest bilet LEGAL si 100% in SIGURANTA la Sportingbet cu 200 RON bonus

Arsenal in ultimii ani nu a dat o importanta prea mare Cupei Ligii pentru ca sunt alte competitii mai importante, iar cum timpul de recuperare este foarte mic intre meciuri Wenger foloseste jucatorii care nu prind echipa in BPL. Sheffield Wednesday este o formatie din Championship care traverseaza un moment foarte bun, de 8 partide este neinvinsa in toate competitiile. Jucand pe teren propriu Sheffield poate pune probleme „tunarilor” care chiar daca sunt pe val probabil nu vor fi foarte concentrati mai ales ca in weekend ii asteapta o deplasare grea in Tara Galilor iar dupa cateva zile se duc in Germania.

Nu puteam uita pe Biletul zilei la pariuri marti 27 octombrie 2015 si de meciul zilei dintre Wolfsburg si Bayern, cele 2 cluburi se intalnesc in 16-imile Cupei Germaniei la doar o luna dupa ce s-au intalnit in Bundesliga, atunci bavarezii au castigat fara emotii cu 5-1. Jucand pe teren propriu si cu gandul la revansa credem ca „lupii” pot pune mai multe probleme campioanei si pot inscrie cel putin o data.

Dupa un inceput foarte bun de campionat fanii lui Inter incepeau sa spere la titlu insa rezultatele negative din ultimele 4 etape (3 remize, o infrangere) i-au adus cu picioarele pe pamant. Mancini trebuie sa castige acest meci de la Bologna, cu o echipa ce cu siguranta va lupta la retrogradare daca ne uitam pe evolutia ei de pana acum dar si pe valoarea lotului, „i rossoblù” au cel mai slab atac din Serie A. Tinand cont de apararea de top a lui Inter, care a primit doar 7 goluri in 9 etape vedeam un pariu bun in victoria „nerazzurrilor”.