Biletul zilei la pariuri marti 22 decembrie 2015


Biletul zilei la pariuri marti 22 decembrie 2015

Biletul zilei 22.12.2015 – Cota 4 la Sportingbet

#

Eveniment

Pronostic

Cota

Competitie

1

Weston – Wealdstone

1 DNB

1.65

Anglia, FA Trophy

2

Mouscron – Charleroi

GG

1.72

Belgia, Jupiler League

3

Avellino – Entella

1 DNB

1.44

Italia, Serie B

Joaca acest bilet LEGAL si 100% in SIGURANTA la Sportingbet cu 200 RON bonus

Weston primesti vizita celor de la Wealdstone in a 2-a runda din FA Trophy, cupa dedicata echipelor din ligile secunde din Anglia. Gazdele au trecut fara emotii de faza precedenta cu scorul de 4-0 in fata celor din Hitchin in timp ce Wealdstone s-a calificat in deplasare cu Metropolitan Police dupa o victorie cu scorul de 2-0. Credem ca forma mai buna de moment dar si terenul propriu o vor duce pe Weston in faza urmatoare, pentru a nu risca foarte mult incercam pariul cu DNB, in caz ca se termina egal primim banii inapoi.

Astazi se disputa o restanta din prima liga belgiana, Mouscron Peruwelz incearca sa nu piarda puncte in fata celor de la Charleroi pentru a ramane pe ultimul loc care o califica in play-off-ul de Europa League. Ambele formatii au golaveraj negativ, ceea ce ne face sa mizam pe goluri la ambele porti pe Biletul zilei la pariuri marti 22 decembrie 2015.

Avellino incearca sa patrunda in play-off-ul de promovare dar pentru asta trebuie sa o invinga pe Entella care se afla pe locul 8. Gazdele au un atac foarte bun insa sufera in aparare, vestea buna e ca Entella are un atac foarte slab asa ca putem vedea o victorie a echipei conduse de Attilio Tesser, deja cota a inceput mult sa scada.

Statistica decembrie biletul zilei

Evenimente: 44W 30L

Bilete: 4W 17L, cota medie 5.51