Biletul zilei la pariuri marti 17 noiembrie 2015


Biletul zilei la pariuri marti 17 noiembrie 2015

Biletul zilei 17.11.2015 – Cota 5 la Sportingbet

#

Eveniment

Pronostic

Cota

Competitie

1

DanemarcaSuedia

GG

1.95

Baraj Euro 2016

2

Slovenia – Ucraina

Ucraina da gol

1.36

Baraj Euro 2016

3

Tara Galilor U21 – Romania U21

1 solist

2.00

Calificari Euro U21

Joaca acest bilet LEGAL si 100% in SIGURANTA la Sportingbet cu 200 RON bonus

Danemarca vs Suedia chiar inainte de tur parea cel mai atractiv meci de baraj si asa a si fost, suedezii s-au impus cu 2-1 intr-unul dintre cele mai frumoase jocuri ale saptamanii. Golul marcat de danezi in deplasare conteaza foarte mult, cand nimeni nu se astepta dintr-o deviere Jorgensen a reusit sa bage mingea in poarta. Dupa acest gol Suedia a cedat fizic si Danemarca a dominat finalul de meci. La cum a aratat ultimul sfert de ora am putea spune ca echipa lui Eriksen (care a jucat foarte slab, nu a iesit in evidenta cu nimic vedeta de la Totteham) porneste cu prima sansa la calificare dar pana in acele minute de final trupa lui Ibra’ a avut marile ocazii. Suedezii nu au cum sa joace la 0-0 stiu ca au mare nevoie de gol marcat in deplasare de aceea pentru Biletul zilei la pariuri marti 17 noiembrie 2015 alegem pariul „GG”.

Slovenia acum 3 zile a avut ca obiectiv macar o remiza in Ucraina insa nu i-a iesit, s-a vazut ca este echipa mai slaba si a pierdut cu 0-2. Acum cand joaca pe teren propriu si pentru a mai spera la calificare trebuie sa atace puternic, oare cate goluri poate incasa de la super-ofensiva ucrainenilor? Noi zicem ca macar unul, vor aparea multe spatii in apararea slovenilor de care cu siguranta Konoplyanka si Yarmolenko vor profita pe contraatac.

Romania s-a facut de ras la meciul cu Danemarca de acum cateva zile, chiar daca ai-nostrii au intalnit cea mai buna echipa a grupei nu e posibil sa nu arati nicio schema de joc nimic. Tara Galilor U21 vrea sa repete performanta echipei de seniori si sa se califice la Euro U21 din 2017. Sanse au pentru ca pana acum au aratat un joc solid, in 4 etape au inregistrat 3 victorii si o remiza. Ambele formatii au evoluat in urma cu 4 zile insa galezii nu s-au deplasat si asta poate fi un avantaj mai ales ca „tricolorii” se recupereaza mai greu.

Statistica noiembrie biletul zilei

Evenimente: 40W 2V 14L

Bilete: 6W 10L, cota medie 5.49