Biletul zilei la pariuri marti 13 octombrie 2015


Biletul zilei la pariuri marti 13 octombrie 2015

Biletul zilei 13.10.2015 – Cota 5 la Sportingbet

#

Eveniment

Pronostic

Cota

Competitie

1

Cipru – Bosnia & Herzegovina

2 solist

1.80

Calificari Euro 2016

2

Malta – Croatia

Sub 3.5

1.40

Calificari Euro 2016

3

OlandaCehia

1 solist

1.44

Calificari Euro 2016

4

TurciaIslanda

1 solist

1.50

Calificari Euro 2016

Joaca acest bilet LEGAL si in SIGURANTA la Sportingbet cu 400 RON bonus

In Grupa B avem un meci decisiv pentru locul 3, Cipru si Bosnia isi disputa aceasta pozitie, in cazul unei remize ar putea sa profite Israel care are nevoie insa si de 3 puncte in deplasare cu Belgia. Dupa un debut modest de campanie, bosniacii si-au revenit in partea a 2-a si au reusit 4 victorii in ultimele 5 etape ce i-au dus pana pe pozitia a 3-a. Ca sa nu mai astepte rezultatul din celalalt meci, Bosnia trebuie sa castige meciul cu Cipru ca sa fie sigura de locul de baraj.

Croatia are o deplasare dificila in Malta, ne aducem aminte ca in tur croatii nu au reusit decat un 2-0, iar acum de acest meci poate depinde calificarea directa, de pe pozitia secunda. Doar o victorie in Malta nu ar fi de ajuns pentru Croatia, pentru ca Norvegia, formatia care in prezent e pe 2 cu doua puncte in plus, trebuie sa nu castige in Italia. La cum au aratat italienii in cateva jocuri, o surpriza a nordicilor nu ar fi imposibila, in orice caz croatii trebuie sa-si faca datoria si sa castiga cu o echipa mult inferioara a Maltei.

Olanda incheie o campanie ridicola in fata Cehiei care e deja calificata, i-am vazut pe cehi si cu turci acum cateva zile cand nu au depus un efort prea mare sa castige, cu atat mai putin acum cand joaca in deplasare, in fata unor jucatori ce vor sa-si ceara scuze in fata suporterilor printr-0 victorie. Sanse mici mai sunt pentru gazde sa obtina locul la baraj, trebuie ca Turcia sa piarda acasa cu Islanda, ceea ce e putin probabil deoarece si islandezii sunt calificati si nu mai au de ce sa puna probleme, pentru ei fiind fara miza confruntarea. In mod normal atat Olanda cat si Turcia isi vor castiga aceste ultimele partide de pe teren propriu, cu siguranta cele 2 se vor regasi pe Biletul zilei la pariuri marti 13 octombrie 2015 a multor pariori.