Biletul zilei la pariuri marti 10 noiembrie 2015


Biletul zilei la pariuri marti 10 noiembrie 2015

Biletul zilei 10.11.2015 – Cota 4 la Winmasters

#

Eveniment

Pronostic

Cota

Competitie

1

Portugalia
U19 – Moldova U19

Peste 2.5

1.47

Calificari CE
U19

2

Wattenscheid
– Dortmund II

1 DNB

1.88

Germania, Regionalliga
Vest

3

Albion Rovers – Cowdenbeath

GG

1.51

Scotia, League One

Joaca acest bilet LEGAL si 100% in SIGURANTA la Winmasters cu 200 RON bonus

Unul dintre cele mai dezechilibrate meciuri din calificarile pentru Euro Under 19 se joaca de la ora 17:00 intre Portugalia si Moldova. Lusitanii au tot dat in ultimii ani fotbalisti tineri foarte talentati, ceea ce nu putem spune despre Moldova care nici la seniori nu o duce prea bine, performantele echipei fiind de nivelul Liechtenstein sau Luxemburg. Optiunile de pariere nu sunt foarte multe insa pentru over 2.5 avem o cota destul de buna, ce trebuie incercata pe Biletul zilei la pariuri marti 10 noiembrie 2015.

Cum oferta este slaba am ajuns sa pariem pe liga a 4-a din Germania, aici am gasit totusi un duel destul de interesant intre Wattenscheid si echipa a 2-a a lui Dortmund. Cota gazdelor pare una cam mare daca tinem cont de forma dar si de prestatiile celor 2 combatante pana acum. Ne asteptam de la Dortmund II sa fie o copie mai mica a primei echipe ca joc nu doar ca stema, nume si culori – dupa 14 etape echipa condusa de Daniel Farke a marcat doar de 13 ori, ceea ce e foarte putin. Mult mai bine stau gazdele acestei intalniri care au inscris 33 de goluri si dupa parerea noastra pornesc clar cu prima sansa la victorie.

Albion Rovers vs Cowdenbeath este un alt meci dintr-o liga inferioara ce isi face loc pe biletul zilei, la prima vedere pare un meci de 1 solist clar, insa cota in crestere a lui Albion Rovers ne pune pe ganduri, de la 1.72 la 2.00. Oaspetii au una dintre cele mai slabe defensive din League One insa daca le scadem cele 5 goluri incasate cu liderul Ayr situatia nu mai pare atat de grava. Mizam pe goluri la ambele porti in acest joc, ambele au mare nevoie de puncte insa pentru obiective diferite.