Biletul zilei la pariuri luni 9 noiembrie 2015


Biletul zilei la pariuri luni 9 noiembrie 2015

Biletul zilei 9.11.2015 – Cota 4.70 la Unibet

#

Eveniment

Pronostic

Cota

Competitie

1

Petrolul – Concordia

Sub 2.5

1.46

Romania, Liga 1

2

United of Manchester – Chesterfield

2 solist

1.50

Anglia, FA Cup

3

St. Pauli – Dusseldorf

1 solist

2.15

Germania, 2. Bundesliga

Joaca acest bilet LEGAL si 100% in SIGURANTA la Unibet cu 150 RON bonus

Ultimul meci din Liga 1 se joaca la Ploiesti, Petrolul primeste vizita celor de la Concordia intr-un duel in care ambele au mare nevoie de cele 3 puncte, „lupii-galbeni” au o singura victorie in 16 etape dar si cel mai slab atac. Nici la ilfoveni situatia nu este mai buna, un singur succes in ultimele 8 runde. Echipa lui Stoichita porneste cu prima sansa la casele de pariuri pentru ca evolueaza pe teren propriu insa nu este o diferenta mare intre cele doua, in tur partida s-a incheiat la egalitate, 2-2, foarte multe goluri insa atunci s-a jucat pe un teren perfect, ceea ce nu se poate spune de gazonul de pe „Ilie Oana”.

United of Manchester este o formatie de amatori din liga a 6-a a Angliei care nu traverseaza un moment prea bun in National League North fiind la doar un punct de primul loc retrogradabil. Chesterfield este mult mai cunoscuta si evolueaza in liga a 3-a, cu ganduri serioase pentru a prinde play-off-ul si a forta intrarea in Championship. Diferenta de valoare este destul de mare intre cele doua, iar intr-o zi cu putine optiuni victoria oaspetilor acestui joc este de luat pe Biletul zilei la pariuri luni 9 noiembrie 2015.

St. Pauli si Dusseldorf sunt echipe cu obiective diferite cel putin pana acum, gazdele incearca promovarea in timp ce oaspetii sunt la retrogradare fiind foarte departe de primele locuri. St. Pauli are o singura victorie in precedentele 5 etape si trebuie sa-si revina cat mai rapid pentru a nu pierde contactul cu primele 2 locuri, noi zicem ca elevii lui Ewald Lienen, fostul antrenor de la Otelul Galati, pot castiga acest duel cu Dusseldorf care acasa mai castiga din cand in cand insa in deplasare nu face fata, fiind fara victorie pana acum.