Biletul zilei la pariuri luni 7 decembrie 2015


Biletul zilei la pariuri luni 7 decembrie 2015

Biletul zilei 7.12.2015 – Cota 4.20 la Sportingbet

#

Eveniment

Pronostic

Cota

Competitie

1

Everton – Crystal Palace

GG

1.65

Anglia, Premier League

2

Dusseldorf – Braunschweig

Sub 2.5

1.70

Germania, 2. Bundesliga

3

Jong PSV – Breda

Peste 2.5

1.50

Olanda, Eerste Divisie

Joaca acest bilet LEGAL si 100% in SIGURANTA la Sportingbet cu 200 RON bonus

Everton are un meci greu in seara asta cu Crystal Palace, cele doua echipe sunt despartite de doar un punct iar oaspetii vin dupa o victorie impresionanta cu Newcastle scor 5-1, spunem impresionanta pentru ca in etapa asta „alb-negrii” au trecut de Liverpool cu 2-0. „Caramelele” cauta a 3-a victorie consecutiva pe Goodison Park dupa 6-2 cu Sunderland si 4-0 cu Aston Villa, insa nu le va mai fi asa de usor pentru ca Palace s-a dovedit a fi o nuca tare in acest sezon.

Dusseldorf ocupa un modest loc 15 in liga secunda din Germania, acest lucru se datoreaza in mare parte atacului foarte slab, elevii antrenati de Peter Hermann au dat doar 14 goluri in 16 etape si se anunta o misiune aproape imposibila in seara asta contra celor de la Braunschweig care au cea mai buna aparare din campionat. Oaspetii probabil vor incerca sa-si faca jocul, in primul rand sa se apare (lucru ce nu va fi foarte greu) si mai apoi sa se ocupe de faza ofensiva, un egal nu ar fi un rezultat tocmai rau pentru ca ar ramane la 2 puncte de locul 3, ultimul care ofera o sansa la promovarea in Bundesliga.

Liga a 2-a din Olanda de putine ori ne-a dazamagit cand am mizat pe goluri, astazi se joaca ultimul meci din etapa cu numarul 17, Jong PSV primeste vizita celor de la Breda. Singurul obiectiv al gazdelor este promovarea de tineri pentru prima echipa, nu exista presiunea rezultatelor, nu putem spune acelasi lucru si despre oaspeti, Breda trage tare pentru a reveni pe prima scena a fotbalului batav. Elevii lui Marinus Dijkhuizen se lauda cu al 2-lea cel mai bun atac si credem ca putem vedea din nou un peste 2.5 la Eindhoven in Biletul zilei la pariuri luni 7 decembrie 2015.

Statistica decembrie biletul zilei

Evenimente: 11W 9L

Bilete: 1W 5L, cota medie 5.18