Biletul zilei la pariuri luni 28 decembrie 2015


Biletul zilei la pariuri luni 28 decembrie 2015

Biletul zilei 28.12.2015 – Cota 5.23 la Sportingbet

#

Eveniment

Pronostic

Cota

Competitie

1

Watford – Tottenham

GG

1.82

Anglia, Premier League

2

Man United – Chelsea

GG

1.85

Anglia, Premier League

3

West Ham – Southampton

2 DNB

1.55

Anglia, Premier League

Joaca acest bilet LEGAL si 100% in SIGURANTA la Sportingbet cu 200 RON bonus

Watford nu a mai pierdut de 5 etape, perioada in care a reusit sa o invinga categoric pe Liverpool dar si sa remizeze la Chelsea acasa. Pe Tottenham nu o baga nimeni in seama pentru lupta la titlu insa se afla la doar 6 puncte de primul loc si ar putea profita de forma slaba a favoritelor, mai ales ca jocul echipei lui Pochettino merge foarte bine. Cum ambele echipe vin dupa rezultate bune ne asteptam sa vedem goluri la ambele porti pe Biletul zilei la pariuri luni 28 decembrie 2015.

United vine dupa 4 infrangeri consecutive in toate competitiile, iar in Premier League formatia condusa de Van Gaal nu a mai castigat de 5 runde. Situatia nu e mai buna nici la Chelsea care de la plecarea lui Mourinho a reusit o victorie, un egal si a marcat 5 goluri. Cele doua combatante vor o pozitie mai buna in clasament deci ar trebui sa le vedem atacand inca din debutul partidei.

Absentele numeroase de la West Ham si-au spus cuvantul pe rezultatele echipei, de 8 etape elevii antrenati de Slaven Bilic nu au mai reusit un succes, avand foarte multe egaluri. Southampton vine dupa un meci perfect, 4-0 de Boxing Day cu Arsenal. Oaspetii pot profita de forma slaba dar si de absentele multe a gazdelor si pot pleca de pe Boleyn Ground cu cele 3 puncte.

Statistica decembrie biletul zilei

Evenimente: 46W 34L

Bilete: 4W 19L, cota medie 5.34