Biletul zilei la pariuri luni 19 octombrie 2015


Biletul zilei la pariuri luni 19 octombrie 2015

Biletul zilei 19.10.2015 – Cota 6 la Sportingbet

#

Eveniment

Pronostic

Cota

Competitie

1

St. Polten – Kapfenberg

Peste 2.5

1.70

Austria, Erste Liga

2

St. Patricks – Cork City

GG

1.80

Irlanda, Premier Division

3

DjurgårdenGöteborg

X2

1.35

Suedia, Allsvenskan

4

Elfsborg – Norrkoping

X2

1.57

Suedia, Allsvenskan

Joaca acest bilet LEGAL si 100% in SIGURANTA la Sportingbet cu 400 RON bonus

Polten trage in acest sezon la promovare si a inceput destul de bine sezonul din liga a 2-a austriaca, cu 7 victorii, 2 egaluri si 4 infrangeri, ocupand pozitia a 3-a, la 6 puncte de lider. Kapfenberg are un nr. egal de goluri marcate cu celor al gazdelor de astazi insa o aparare mult mai slaba, ce a incasat 26 de goluri. Desi oaspetii pornesc cu sansa a 2-a nu inseamna ca St. Polten va avea un meci usor asta pentru ca elevii condusi de Kurt Russ se descurca mai bine pe teren strain, ocupand un loc 3 intr-un clasament al partidelor in deplasare.

Cork City a renuntat la lupta pentru titlu, de 4 etape nu a mai reusit nicio victorie si s-a departat la 14 puncte de liderul Dundalk. Daca nu sunt atenti oaspetii acestui joc pot pierde si locul de Europa League in fata adversarei de astazi, St. Patricks, care are cu 5 puncte mai putin. Gazdele au aratat un joc solid pe teren propriu, in ultimele 5 etape au o singura infrangere si 4 victorii. Ultima confruntare directa s-a incheiat cu goluri la ambele porti, in conditiile prezentate nu este exclus sa se repete acest scenariu si in seara asta pe Biletul zilei la pariuri luni 19 octombrie 2015.

Meciuri decisive astazi in Suedia pentru titlu, Norrkoping si Göteborg sunt despartite de doar 2 puncte si joaca ambele in deplasare, iar daca ne luam dupa cotele oferite de casele de pariuri online Göteborg are un duel mai usor cu Djurgården, o echipa care a dezamagit sezonul acesta in timp ce Norrkoping joaca la Elfsborg. Un lucru este clar, ambele dueluri sunt de X2, asta pentru ca oaspetii lupta la titlu, trec printr-o perioada buna si intalnesc formatii nemotivate.